FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

07.06.2008 17:46

De vacances

Cristina Collado


El Barça Senseit ja està de vacances. Després de la disputa de la Copa Catalunya, Marc Carmona ja ha donat festa als seus jugadors, perquè en un mes i mig s’iniciarà la pretemporada.


La plantilla del Barça Senseit ja pot descansar tranquil·la perquè ja han començat les vacances. Després de la disputa de la semifinal de la Copa Catalunya, en què els blaugranes es van imposar al Grupo Novoa l’Hospitalet amb contundència (12-0), Marc Carmona ha donat descans als seus jugadors fins que comenci la pretemporada. Està previst que es reprengui l’activitat a finals de juliol.

Moltes incògnites

Encara queden moltes incògnites sobre el sistema de competició de la pròxima temporada i sobre el calendari de la Lliga de Divisió d’Honor. Els clubs i la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) han fet diverses reunions per acabar de definir tots aquests aspectes. En primer lloc, per aclarir quants equips compondran la Divisió d’Honor la temporada vinent. Ara són setze, però la idea és que la pròxima campanya siguin divuit els equips que juguin a la màxima competició del futbol sala.

Una altra de les incògnites és l’inici de la competició de Lliga. El Mundial que es jugarà al Brasil a l’octubre obliga a avançar el calendari fins a l’agost. Molt probablement serà el 25 o el 26 d’agost el dia que es jugarà la primera jornada de la Lliga. Abans que els jugadors internacionals marxin amb les seves seleccions es preveu que es puguin disputar cinc jornades.

Encara s’ha de definir com serà el sistema de play-off de la pròxima temporada. Actualment són els vuit millors equips de la temporada els que lluiten per aconseguir el títol de Lliga, però ara hi ha la possibilitat d’ampliar el nombre d’equips fins a dotze.
De vacances
Els dos descendits
Una de les úniques coses ja segures són els dos equips que no jugaran la temporada que ve a la Divisió d’Honor. Es tracta del DKV Seguros Saragossa i el Leis Pontevedra, ja que han acabat en quinzena i setzena posició, respectivament.

Queda per conèixer ara quins seran els pròxims rivals a la màxima categoria, és a dir, quins seran els equips que aconseguiran l’ascens a la Divisió d’Honor. Aquests seran els vencedors dels play-off d’ascens de la Divisió de Plata, que comencen aquest cap de setmana amb aquests partits:

Obras y Estructuras RAM – Colegio Arenas Galdar
Exbasa Bilbo – Intersa Ibi
Pinto FS – Burela Pescados Rubén
UD Las Rozas Boadilla – Marfil Santa Coloma

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana