FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala base

05.06.2008 20:43

La base, a la final de la Copa

www.fcbarcelona.cat


Els quatre equips de la base del futbol sala estan classificats per a la final de la Copa Catalunya. Els últims d'aconseguir el bitllet per a la final han estat el Cadet i el Juvenil. La fase final es juga aquest diumenge a Palamós.


Juvenils, cadets, infantils i alevins. Tots quatre equips del futbol sala base estan classificats per jugar la final de la Copa Catalunya de futbol sala. La fase final de totes les categories es disputarà aquest diumenge al pavelló municipal d’esports de Palamós.

Els últims, cadets i juvenils

Els últims d'aconseguir el passaport per a aquesta fase final han estat els equips Cadet i Juvenil. Aquests últims es van imposar dimarts passat a Les Corts UBAE per 4 gols a 0. Pel que fa a l’equip Cadet, va empatar a zero amb el Mataró, però a la tanda de penals es van imposar els de David Maturama, que van aconseguir, així, el passi a la final.

Els infantils i els alevins ja havien aconseguit classificar-se per a la final. L’equip dirigit per Adrià Fabregat es va imposar al Sabadell per 2 gols a 3 en un partit molt ajustat. Pel que fa a l’equip d’Àlex Pérez, l’Aleví, també té fa dies el passaport per a la final.

L'equip cadet, quan es va proclamar campió de Lliga
L'equip cadet, quan es va proclamar campió de Lliga
Els horaris de la final
12.30 Aleví FC Barcelona – Martorell
16.00 Infantil FC Barcelona – Sant Andreu
17.30 Cadet FC Barcelona – Marfil Santa Coloma
19.00 Juvenil FC Barcelona – Marfil Santa Coloma o Mataró

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana