FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

04.06.2008 10:47

Sedano: “És un partit per gaudir-lo”

www.fcbarcelona.cat


El Barça Senseit juga aquest dijous el que serà, molt probablement, l’últim partit de la temporada. Es tracta de la semifinal de la Copa Catalana. El porter Paco Sedano recomana: “És un partit per gaudir-lo”.


La semifinal de la Copa Catalana es presenta com un partit especial per al Barça Senseit. Serà segurament, l’últim de la temporada, i per això la plantilla s’ho planteja com una jornada per gaudir-ne: “No tenim la mateixa pressió. És un partit sobretot per gaudir-lo. Portem un any sencer treballant i per això en volem gaudir”, assegura Paco Sedano.

Després d’una temporada força irregular, el porter blaugrana creu que aquest partit és una bona oportunitat per acomiadar-se dels companys: “Hem complert bé en aquest tram final de temporada, que ha estat bastant irregular. El partit de semifinals serà un partit de comiat, ja sigui perquè hi ha jugadors que no seguiran al club, ja sigui perquè la resta estarem un temps sense veure’ns. Serà un partit molt maco”.

Amb les forces justes

Després del tram final de temporada que ha protagonitzat el Barça Senseit, arribant fins a les semifinals dels play-off de la Lliga, l’equip arriba cansat a aquesta recta final: “Afrontem la Copa Catalana amb certa tranquil·litat. A aquestes alçades de la temporada ja arribem amb les forces justes, i més després d’haver arribat a les semifinals de la Lliga.”

Tot i això, l’equip blaugrana afrontarà el partit contra el Grupo Novoa l’Hospitalet amb la màxima concentració: “És un trofeu important per al club. L’afrontem amb serietat i amb tot el respecte que es mereix el rival”, afirma Paco Sedano.
Sedano: “És un partit per gaudir-lo”
Tres entrenaments
El Barça Senseit ha fet tres entrenaments aquesta setmana per preparar aquest partit de semifinals de la Copa Catalana, que jugaran dijous a les 21.00 h a l’Hospitalet. Les sessions han estat dilluns i dimarts a la tarda, i dijous al matí.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana