20.05.2008 11:21

Tret de sortida a les semis

Cristina Collado

El Barça Senseit juga aquest dimarts el seu primer partit de les semifinals dels play-off pel títol de Lliga. Juguen amb el factor pista en contra davant d’un rival complicat, l’Interviú. Però els blaugranes arriben amb la moral ben alta.

Aquest dimarts comencen les semifinals pel títol de Lliga de la Divisió d’Honor. El Pozo Múrcia rep el Carnicer Torrejón, mentre que el Barça Senseit juga a la pista de l’Interviú Fadesa. Tots dos partits es juguen a les 21.00 h.

Com arriba el Barça

El Barça Senseit arriba moralment molt fort i físicament molt descansat. Els blaugranes han encadenat cinc victòries consecutives, exhibint un bon joc tant en defensa com en atac. Només han encaixat set gols en aquests cinc partits, i n’han fet 20, fet que confirma la millora en el joc tant defensiu com ofensiu. Després d’haver eliminat el Benicarló Onda Urbana als quarts de final en només dos partits (1-7, 4-1), els de Marc Carmona han tingut 10 dies per preparar aquest primer partit de semifinals.

QM3D9537.jpgHan viatjat fins a Madrid els 12 jugadors disponibles, inclòs Fernandao, que en l’últim partit contra el Benicarló va patir una distensió muscular. Es preveu que el pivot brasiler pugui estar a punt per al partit. L’expedició blaugrana va viatjar dilluns a la tarda cap a Madrid , després de fer un últim entrenament a Barcelona. Qui s’afegirà aquest mateix dimarts a l’equip és el lesionat Juan Carlos López, que ha volgut compartir amb els seus companys aquest moment gairebé històric.

El rival

L’Interviú Fadesa no ha tingut tant temps per preparar aquest partit com el Barça Senseit. Els de Jesús Candelas van patir més del compte en els quarts de final davant el Lobelle Santiago, setè classificat, que va guanyar el primer partit a la pista dels madrilenys. Tot i això, l’Interviú va capgirar l’eliminatòria signant el seu pas a les semis dissabte a la nit. L’equip s’ha entrenat aquest dilluns a la tarda amb les baixes dels lesionats Daniel i Sergio, tots dos baixa per al partit.

El conjunt madrileny espera mantenir els seus bons números a casa, on només han perdut dos partits aquesta temporada, inclòs el de semifinals contra el Lobelle. Les estadístiques davant de l’equip blaugrana són força favorables als locals, que s’han imposat en vuit dels set partits jugats. El Barça només ha guanyat en una de les visites a Madrid, la temporada 96/97, per un contundent 1-6. L’ambició dels de Jesús Candelas és sentenciar ràpidament l’eliminatòria per passar a la final, ja que fa dues temporades que no guanyen la Lliga.
L’única semifinal, a la 93-94
El Barça Senseit només ha jugat una semifinal dels play-off pel títol de Lliga. Va ser a la temporada 1993-94. Aleshores el Barça va jugar contra el Mas Palomas, amb qui va perdre dos partits (7-4, 3-3 perden per penals). El Mas Palomas es va proclamar aquell any campió de Lliga. Aquella temporada vestien la samarreta blaugrana els germans Linares .