Futbol Sala

11.05.2008 14:21

Classificats per a semifinals (4-1)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha aconseguit la classificació per a les semifinals pel play-off pel títol de Lliga després d’imposar-se per 4-1 al Benicarló en el segon partit de quarts. Per al conjunt blaugrana és una classificació gairebé històrica.

Havien de sentenciar l’eliminatòria a casa per evitar tornar a Benicarló. I no han desaprofitat l’ocasió. El Barça Senseit ha tornat a fer un partit molt seriós, sobretot en defensa, i s’ha imposat 4-1 al Benicarló al Palau i ha aconseguit, així, un passi gairebé històric per a les semifinals pel play-off pel títol de Lliga. Els blaugranes s’enfrontaran al guanyador de l’Interviú-Lobelle, que estan empatats a una victòria.

A pilota aturada

El joc defensiu de tots dos equips ha fet que hi hagués poques ocasions clares de gol en els primers compassos del partit. És per això que les millors ocasions han arribat a pilota aturada. El Benicarló ha tingut dues oportunitats gairebé consecutives amb dos xuts de falta. El primer l’ha picat Vadillo i Paco Sedano l’ha desviat, però Deives ha pogut aprofitar el refús encara que novament el porter blaugrana ho ha evitat. En una nova falta, Valença ha posat a prova els reflexos de Sedano amb dos xuts consecutius. El Barça Senseit també ho ha provat a pilota aturada, però el llançament de Javi Rodríguez s’ha estavellat a la tanca.

Protagonisme dels porters

Per part dels castellonencs, el principal perill l’ha portat Parrel, però l’ala brasiler ha vist frustrades una vegada i una altra les seves arribades a porteria gràcies a l’actuació estel•lar del porter blaugrana. Paco ha evitat un un contra un de Parrel i ha desviat amb el peu un potent xut enganyós del jugador del Benicarló. Per al Barça Senseit, l’entrada a la pista de Dani Fernández ha aportat xut des de fora de l’àrea. Els xuts de Dani, però, també s’han vist frustrats per les aturades de Leandro.

Gran gol de Fernandao

QM3D7464.jpgAls 11 minuts de joc ha arribat el primer gol del partit, obra de Fernandao, que ja n’ha marcat sis en els últims tres partits. El pivot brasiler ha fet una jugada de crac. Ha rebut la pilota al punt de penal, ha regatejat un defensor i ha marcat amb la cama esquerra.

En el tram final del primer temps el Barça Senseit s’ha sabut mantenir ferm en defensa sense cometre la sisena falta. I és que als nou minuts de joc els de Marc Carmona ja n’havien fet cinc.

Leandro porta el perill

A la represa, el Benicarló ha començat a jugar més amb el seu porter a l’atac, però més tímidament que en el primer partit, ja que aleshores l’aposta els va sortir cara. La potència del xut exterior del porter brasiler ha portat molt de perill a la porteria blaugrana.

A sis minuts per al final Fernandao ha hagut de deixar la pista perquè ha notat una punxada a l’adductor de la cama esquerra. Mentre el pivot blaugrana es lamentava a la banqueta els seus companys aconseguien el 2 a 0. Una errada del porter Leandro ha afavorit que Javi Rodríguez s’emportés la pilota i fes el segon. Miki ha fet sortir Tete com a porter-jugador.

Expulsió de Javi i Leandro

Una falta de Javi dins l’àrea ha provocat la segona targeta groga per al capità i, per tant, l’expulsió de l’ala català. Amb el Barça Senseit en inferioritat numèrica, el Benicarló ha tingut una oportunitat d’or d’escurçar distàncies amb el xut de penal, però Paco Sedano, immens, l’ha aturat. Minuts després ha estat el Benicarló el que s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Leandro, que ha estat substituït per Arturo sota els tres pals. Dani Fernández ha picat el doble penal i ha clavat el tercer gol.

Quan faltaven dos minuts per al final PC ha fet el quart i el Palau ha embogit. El públic assistent ha acabat dempeus i corejant el FC Barcelona Senseit. El Benicarló ha pogut fer el gol de l'honor amb un xut que Valença ha colat sota les cames del porter. Era el 4-1 definitiu, el 4-1 que donava la victòria als blaugranes i la classificació per a les semifinals.

FC BARCELONA SENSEIT, 4
BENICARLÓ ONDA URBANA, 1

FC Barcelona Senseit:
Paco Sedano, PC, Chico, Javi Rodríguez i Fernandao —cinc inicial—, Dani Fernández, Fran, Pedrinho

Benicarló Onda Urbana: Leandro, Isco, A. Vadillo, David i Deives —cinc inicial—, Valença, Tete, Parrel, Arturo

Gols: 1-0, Fernandao (min. 11); 2-0, Javi Rodríguez (min. 34); 3-0, Dani Fernández (min. 38); 4-0, PC (min. 38); 4-1, Valença (min. 39)

Àrbitres: Cordero Gallardo i Linares López