06.05.2008 22:29

Guanyen el factor pista (1-7)

Cristina Collado

El Barça Senseit s'ha imposat amb contundència (1-7) al Benicarló en un nou gran partit dels blaugranes. La defensa, les aturades de Sedano i el hat-trick de Fernandao són algunes de les notes destacades del primer partit dels play-off.

El Barça trasllada el factor pista al Palau. Diumenge que ve a partir de les 12.30 hores els blaugranes es tornaran a enfrontar als de Benicarló, però aquesta vegada a la seva pista. Si els homes de Marc Carmona aconsegueixen la victòria de nou es classificarien directament per a les semifinals del play-off de Lliga. En el matx d'aquest dimarts els de Barcelona han demostrat que poden fer-ho i que de potencial i ganes no els en falten.

Ambient hostil

Com era de preveure el partit ha començat molt igualat. El Benicarló ha pressionat amb la pilota molt a dalt, amb la inestimable ajuda del seu porter, Leandro, en la creació i en el joc ofensiu. De fet, de la primera pilota que ha tocat el porter ha nascut la primera ocasió per al Benicarló. Un equip que, a més, ha comptat amb el suport d'una afició que ha imprès un ambient molt hostil des del primer minut.

Malgrat això el Barça Senseit no s'ha acovardit i ha sortit a totes. La primera bona ocasió per als blaugranes ha estat a càrrec de PC, que ha enviat per damunt del travesser un córner picat per Javi Rodríguez. De la pressió ofensiva dels locals Tete ha aconseguit robar una pilota que per poc no ha suposat el primer gol del partit, encara que Paco Sedano ho ha evitat amb els peus.

Dos pals

Passats els cinc minuts de partit Paco Sedano ha deixat la pilota ràpid per a Fernandao, que ha superat el seu marcador amb un barret i que després ha empalmat un potent tret que s'ha estavellat al pal esquerre de la porteria de Leandro. Era la millor ocasió del partit fins llavors. El Benicarló ha pogut inaugurar el marcador en una acció a pilota parada. Valença ha picat la falta, que ha rebotat en un jugador blaugrana, encara que Vadillo ha aprofitat el rebuig per empalmar un potent tret que no ha sorprès Paco Sedano.

Beni-FCB.jpgPer part blaugrana, Igor ha protagonitzat una gran jugada individual. El pivot brasiler ha recuperat una pilota en camp barcelonista i ell mateix ha continuat la jugada de banda a banda fins que el seu tret creuat ha acabat en mans del porter Leandro. Dani Fernández ha provat sort dues vegades des de la banda esquerra, mentre que per part del Benicarló les millors accions naixien dels peus del seu porter. Als dotze minuts de joc, Chico ha superat Leandro amb una vaselina, però la pilota ha picat el travesser i ha sortit fora.

Arriben els gols

I, per fi, ha arribat el primer gol del Barça Senseit. Ha estat als 16 minuts de joc, quan Fernandao ha fet la mitja volta dins l'àrea i ha marcat un dels seus gols estrella. L'alegria dels blaugranes s'ha allargat. Paco Sedano ha parat un doble penal picat per Tete. Però només un minut després els de Miki han aconseguit l'empat. Després de desfer-se d’un primer tret Parrel ha aprofitat un mal rebuig de la defensa blaugrana per superar Paco Sedano.

Aquest gol ha donat ànims als locals i a la seva afició, que han pressionat amb força. Parrel i Leandro, novament, han posat a prova els reflexos del porter del Barça Senseit. Abans del descans, però, han estat els de Marc Carmona els que han tornat a desequilibrar la balança. Fernandao ha deixat al segon pal per a Chico, que ha deixat l'1 a 2 amb el qual s'ha arribat al descans.

Amplien distàncies

A la segona part, el Barça Senseit ha reprès un joc més conservador que el Benicarló, conscient que eren els de Castelló els que anaven al darrere en el marcador. Des del primer moment han jugat amb un jugador més, ja que el seu porter, Leandro, s’ha sumat a l’atac en moltes ocasions. Però als tres minuts i mig Fernandao ha ampliat les distàncies per al seu equip després d'una gran jugada en conjunt. Només dos minuts després Javi Rodríguez ha sumat el quart xutant a una porteria sense porter, ja que Leandro, novament, havia avançat més enllà del mig camp la seva posició. I a la mitja hora de joc Chico ha donat més tranquil·litat al Barça amb el cinquè, que ha aconseguit després de colar la pilota per sota de les cames del porter.

Hat-trick de Fernandao

Era moment de defensar i esperar. I això és el que ha fet el Barça. El Benicarló ha atacat una, i una altra, i una altra vegada, amb quatre i amb cinc jugadors. Però els blaugranes han estat immensos en defensa. O bé la línia defensiva o bé Paco Sedano han evitat les contínues envestides dels de Miki. I entre tanta ocasió local, el Barça Senseit ha sumat un gol més. I ha estat, novament, de Fernandao, que, amb un tret creuat des de la banda dreta, ha sumat un hat-trick.

Però l'espectacle no ha acabat aquí. Paco Sedano, el meta blaugrana, ha marcat el setè i últim gol del FC Barcelona en inventar-se un llançament d'una porteria a l'altra.
BENICARLÓ ONDA URBANA, 1
FC BARCELONA SENSEIT, 7

Benicarló Onda Urbana: Leandro, Vadillo, Valença, Tete, Deives, cinc inicial, Isco, Lolo, David, Parrei i Patias.

FC Barcelona Senseit: Paco Sedano, PC, Chico, Javi Rodríguez, Fernandao, cinc inicial, Fran Serrano, Dani Fernández, Igor i Pedrinho.

Gols: 0-1, Fernandao (min.16); 1-1, Parrel (min.17); 1-2, Chico (min.19), 1-3, Fernandao (min.23); 1-4, Javi Rodríguez (min.26); 1-5, Chico (min.29); 1-6, Fernandao (min. 32); 1-7, Paco Sedano (min. 39).

Àrbitres: Gereta Ramírez i Felipe Madorrán.