03.05.2008 19:23

El Benicarló, rival a quarts

Cristina Collado

El Benicarló Onda Urbana serà el rival del Barça Senseit als quarts de final dels play-off pel títol de Lliga. L’eliminatòria, en què els blaugranes tenen el factor pista en contra, es juga al millor de tres partits.

Tercer contra sisè. És a dir, Benicarló Onda Urbana contra FC Barcelona Senseit. Aquest serà un dels partits dels quarts de final dels play-off pel títol de Lliga. Després de vèncer l’Armiñana València ( 2-6 ), el Barça Senseit va acabar la Lliga regular en sisena posició, amb la qual cosa els blaugranes tindran el factor pista en contra. El primer partit es jugarà a la pista del millor classificat, el Benicarló, el dimarts dia 6 de maig a les 21.00 h. El cap de setmana que ve es jugarà el segon partit, aquesta vegada al Palau Blaugrana. I el tercer i definitiu partit, en cas que sigui necessari, serà el cap de setmana del 17 i el 18 de maig, novament al Pavelló Municipal de Benicarló.

Dos empats

qm3d0549.jpgEl Benicarló no ha estat capaç de guanyar el Barça Senseit en cap dels dos partits que han disputat aquesta temporada. En el primer, jugat al pavelló del Benicarló el 9 d’octubre, el resultat va ser d’empat a 3. Juan Carlos López va inaugurar el marcador als vuit minuts, però Valença va empatar dos minuts després. Abans del descans, PC i Isco van posar el 2-2 al marcador. A la represa, Igor va tornar a posar el Barça Senseit al davant, però Tete va firmar el 3-3 definitiu.

En el partit de la segona volta, jugat al Palau Blaugrana el dia 1 de febrer, el resultat va ser d’empat a zero, un resultat atípic en aquest esport. De fet, el del Barça-Benicarló ha estat l’únic 0-0 de tota la Lliga regular. Va ser un partit molt igualat en què els blaugranes van enviar fins a tres pilotes al pal.

La temporada passada, semifinalista

El Benicarló va aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor la temporada 2003/2004. La seva primera temporada a la màxima categoria va ser força positiva, ja que van acabar com a sisens classificats. A la 2005/06, però, els resultats no van acompanyar tant, i l’equip es va veure obligat a jugar els play-off per la permanència després d’acabar en catorzena posició. La campanya passada l’equip va arribar a quedar semifinalista de la Lliga. El Benicarló va caure en les semifinals contra l’Interviú Fadesa després d’eliminar l’MRA als quarts de final.