02.05.2008 22:29

Classificats per als play-off (2-6)

Cristina Collado / Verònica Díez

El Barça Senseit s'ha classificat per als play-off de la Lliga després de batre l’Armiñana València per 2 a 6. Els blaugranes han aconseguit la sisena posició i eviten l'Interviú i el Pozo en el seu primer enfrontament del play-off.

El Benicarló Onda Urbana serà el primer rival dels homes de Marc Carmona en el play-off de la Lliga Nacional de futbol sala després que els barcelonistes han guanyat l’Armiñana València a domicili. Els blaugranes han lluitat aferrissadament per guanyar aquest partit. Els últims instants del matx han estat de màxima intensitat, amb un 2 a 3 al marcador. L'opció de porter-jugador per part dels locals ha facilitat les coses al FC Barcelona Senseit, que ha aprofitat per marcar els últims dos gols que li han donat una contundent victòria.

Sense un dominador clar

Els primers cinc minuts han transcorregut sense un dominador clar, encara que amb un Barça més llançat a l'atac. Chico ha fet el primer llançament en la primera acció del Barça, però el seu tir l'ha desviat el porter contrari. Poc després Fernandao ha enviat una pilota fregant el pal dret de la porteria defensada per Otero. L’Armíñana també ha tingut les seves oportunitats, però ha estat a partir dels quatre minuts de joc que Fali ha enviat la pilota per damunt del travesser. La primera entre els tres pals ha arribat un minut després, amb un xut de Passarinho.

Els locals s'avancen

armixana.jpgLa sortida d’Igor a la pista ha donat més velocitat a l'atac blaugrana. El pivot brasiler ha creat perill per la banda dreta en tres ocasions consecutives. D'una d'aquestes accions per aquesta banda ha arribat el primer gol. Però no ha estat per al Barça Senseit sinó per als valencians. El porter Otero ha parat el llançament d’Igor i ha enviat ràpidament la pilota als seus companys perquè iniciessin el contracop, que ha culminat Kiko posant l'1-0 al marcador als vuit minuts de joc.

Amb superioritat al descans

Tres minuts després arribava l'empat. L'autor n'ha estat Chico, des de la frontal. L’Armiñana València ha ajustat amb força i ha posat a prova la defensa del conjunt català i la seva porteria. Simi, després d'una gran jugada individual dins l'àrea, ha enviat la pilota fora per ben poc, i Sergio ha obligat Paco Sedano a lluir-se per enviar a córner el seu potent xut. Aquestes han estat dues de les aproximacions més clares del València.

Per part del Barça, No ha tornat a provar sort, aquesta vegada amb un tir llunyà que ha rebutjat sense problemes el porter. Més sort ha tingut el seu company Fernandao, que a tres minuts per al final del primer temps ha posat el Barça al davant per primera vegada (1-2). Igor ha deixat la pilota per a Fernandao al segon pal perquè el pivot brasiler sumés el segon. Les ocasions no han parat per als locals, que han comptat amb el gran suport de la seva afició. Jordi ha obligat Paco Sedano a estirar-se per evitar el gol de l'empat. A poc més de dos minuts per al descans, el Barça Senseit ha vist la cinquena falta però ha sabut mantenir-se sense cometre la sisena fins al descans.

Intensitat a la pista

armixana_2.jpgEl Barça ha començat amb millor peu la segona part. Encara no s'havien complert els primers dos minuts quan Fernandao s'ha inventat un llançament impossible des de la línia de meta i pràcticament sense angle ha colat la pilota per l'escaire. El poliesportiu Universitat de València ha emmudit. Però dos minuts després ha tornat a despertar-se, i amb força, després que Simi retallés distàncies amb el 2-3.

Als cinc minuts del segon temps Igor ha llançat a porteria. El brasiler ha cregut que era gol, però els àrbitres no ho han considerat així. Mentre el jugador blaugrana s'ha disposat a celebrar el que es pensava que era gol els valencians han sortit a la contra aprofitant la badada del Barça Senseit i han estat a punt de marcar. Recuperats de l'ensurt, els blaugranes han tornat a pressionar.

Tensió i nervis a la recta final

A mesura que han anat passant els minuts els dos equips han estat més contundents en totes les facetes del joc. L’Armiñana València s'ha arriscat més i ha reforçat el seu atac. Kiko, Sergio, Jordi i Simi han estat els més destacats del conjunt valencià.

Per la seva banda, el Barça ha preferit defensar la seva porteria i esperar a poder jugar al contracop. Amb el marcador tan igualat (2-3) i amb el rellotge corrent en contra, valencians i catalans han hagut d'utilitzar les seves últimes armes. Igor ha fet el 2 a 4 que donava una mica de tranquil·litat als barcelonistes. El jugador ha regatejat al porter i ha convertit en gol un llançament creuat.

Quan restaven cinc minuts per finalitzar el partit l’Armiñana València ha optat pel porter-jugador. Això ha facilitat les coses al FC Barcelona Senseit. Fran Serrano i Chico ho han demostrat amb els dos últims gols en els últims instants. Els catalans ja podien estar tranquils, la seva plaça per als play-off estava assegurada.

ARMIÑANA VALÈNCIA, 2
FCB SENSEIT, 6

Armiñana València: Otero, Álex, Fali, J.Sánchez, Simi, cinc inicial, Crispi, Kiko, Sergio, Márquez, Jordi i Passarinho.

FCB Senseit: Sedano, PC, Chico, Javi Rodríguez, Fernandao, cinc inicial, Fran Serrano, Dani Fernández, Igor i Pedrinho.

Gols: 1-0, Kiko (min. 8); 1-1, Chico (min. 11); 1-2, Fernandao (min. 17); 1-3, Fernandao (min. 22); 2-3, Simi (min. 24); 2-4, Igor (min. 38); 2-5, Fran Serrano (min. 39); 2-6, Chico (min. 40).

Àrbitres: Cuesta Sánchez i García Moron.