FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

30.04.2008 15:05

Carmona: “Segur que farem un gran partit”

www.fcbarcelona.cat


Davant el decisiu partit del Barça Senseit a València, el seu tècnic, Marc Carmona, es mostra confiat en les opcions de l’equip. Els blaugranes lluitaran a consciència per classificar-se per al playoff pel títol de Lliga.


L’equip de futbol sala blaugrana es juga aquest divendres a la pista de l’Armiñana València la classificació per al playoff pel títol de lliga. L’entrenador Marc Carmona ha valorat les opcions del seu equip al programa ‘Zona Mixta’ de Barça TV. El tècnic del Barça Senseit afronta sense por aquest decisiu partit: “Sabem que guanyant entrem segur i sabem també que empatant i perdent també tenim opcions. D’entrada estem confiats que farem un bon partit i som capaços de guanyar allà. Però si no, també sabem que mirant una mica de reüll què fan els altres també podríem entrar.”

En la bona línia

El Barça Senseit acaba de sumar dues victòries consecutives, davant Interviu i MRA Navarra, que han fet entrar l’equip en la bona línia. “Defensivament estem molt bé, estem encaixant pocs gols. Som conscients de la dificultat, respectant el rival, però si som capaços de jugar com en els dos darrers partits, podem guanyar”, assegura Carmona.

Jugar-se la classificació per al playoff lluny del Palau pot semblar un obstacle, però Carmona no ho valora negativament: “Nosaltres hem fet bons partits fora de casa. Tenim jugadors amb prou experiència com per saber aïllar-se de l’ambient que hi haurà i a veure com reaccionen ells també davant un pavelló ple, saben que s’hi juguen molt.”

Confia en l’equip

L’entrenador blaugrana té molt clar què ha de fer l’equip per guanyar: “Sobretot, defensar bé. En aquest esport, dos o tres gols d’avantatge no signifiquen res i el que hem de fer si marquem és intentar mantenir aquesta diferència la major estona possible.” A més, la confiança del tècnic en el seu equip és plena. “Sóc optimista perquè l’equip treballa molt bé i té qualitat. Els jugadors estan molt conscienciats i estic segur que farem un gran partit” sentencia Carmona.
Carmona: “Segur que farem un gran partit”
La Lliga més igualada
Cinc equips lluiten en aquesta darrera jornada per accedir a tres places de playoff pel títol. Aquesta dada fa evident que el nivell és cada dia més alt al futbol sala estatal. “Crec que és la lliga més igualada de la història. És la vegada que Interviú ha perdut més punts en els darrers 15 anys, punts que ens hem anat repartint tots. Això és atractiu per a la competició”, opina Carmona.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana