FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

30.04.2008 13:32

“Només val guanyar a València”

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona Senseit es juga la temporada davant de l’Armiñana València. Els de Carmona han d’aconseguir la victòria per obtenir el bitllet als play-off pel títol.


L’equip blaugrana viatjarà dijous al matí amb la lliçó ben apresa. “Només val guanyar a València”, afirma Santi Gea. El segon entrenador del Barça Senseit recorda que després de la important victòria aconseguida al Palau davant de l’MRA Navarra els blaugranes tornaran a disputar una nova final, aquesta vegada en terres valencianes, davant d’un rival que persegueix el mateix objectiu. El de divendres és l’últim escull per situar-se entre els vuit primers equips de la classificació i també l’última oportunitat, ja que és la darrera jornada de Lliga regular.

L’objectiu és clar: obtenir els tres punts

“Plantejarem el partit per guanyar, sent fidels al nostre estil de joc i retocant petits detalls en funció de la seva defensa. Pel que fa a la resta, la nostra idea és molt clara, i és que només ens val guanyar”.

Tot just ascendit, però amb experiència

“La seva situació és atípica per a un equip que acaba d’ascendir. Tot i això, s’entén quan mires els jugadors que té a la seva plantilla. El València s’ha reforçat amb homes d’experiència la Divisió d’Honor, fet que ha accelerat molt el procés d’adaptació del seu equip. També és cert que han coincidit amb una Lliga molt igualada, amb molts empats, i això els ha permès tenir possibilitats de play-off”.

Els seus referents

“És un bloc força compacte. Fa poc han incorporat Simi, un ala-pivot molt hàbil, amb un bon un contra un i un xut potent. També tenen Sergio a la banda esquerra, un jugador amb grans qualitats. Altres referències a nivell ofensiu són Passarinho i Jordi Sánchez”.
Foto: Partit Armiñana València - Interviú Fadesa (LNFS)
Foto: Partit Armiñana València - Interviú Fadesa (LNFS)
Un ambient calent
“Segurament ens trobarem un ambient força calent tenint en compte el que ens estem jugant tots dos equips. Però nosaltres ens hem d’aïllar de tot el que envolta el partit i centrar-nos amb el nostre joc. La concentració que mostrem serà decisiva”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana