FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.04.2008 18:34

Setmana decisiva

Cristina Collado


El Barça Senseit afronta una setmana decisiva. Els de Marc Carmona s’enfrontaran divendres a les 21:00 h a l’Armiñana València a la pista valenciana. La setmana està perfectament programada per arribar amb les màximes garanties.


Comença el compte enrera. Només queda una jornada perquè conclogui la lliga regular de futbol sala i encara queden per decidir-se cinc places que tindran accés a disputar els play-off. L’última jornada es jugarà el pròxim divendres a les 21:00 h. El Barça Senseit, setè classificat, ho farà a la pista de l’Armiñana València, vuitè. Serà un duel molt complicat, al què cal arribar ben a punt. És per això que el cos tècnic ha planificat la setmana al detall.

Dilluns: gimnàs i pista

L’activitat ha començat aquest matí el gimnàs. Els jugadors del primer equip del futbol sala han treballat la vessant més física a les instal•lacions del Palau Blaugrana. Sota la supervisió directa del preparador físic de l’equip, Juanma Ruiz, la plantilla del Barça Senseit ha seguit els seus programes específics. Ja al vespre, els de Marc Carmona s’han entrenat sobra la pista del Palau.

Dimarts i dimecres: vídeo

Per conèixer millor el pròxim rival, l’últim d’aquesta fase regular, el cos tècnic ha previst dues sessions de vídeo aquesta setmana. Dimarts i dimecres, abans de l’entrenament vespertí, els blaugranes analitzaran el conjunt valencià.

Dijous: viatge cap a València

Dijous a primera hora del matí, l’expedició del Barça Senseit sortirà amb autocar, des de l’esplanada del Camp Nou amb direcció a València. La idea és arribar al migdia, per poder dinar a l’hotel i descansar. A les 18:00 h, els blaugranes faran l’últim entrenament. Ho faran a l’escenari del partit, al pavelló Universitari de València.

Divendres: el partit

I divendres, l’hora de la veritat. A les 21:00 h Armiñana València i Barça Senseit s’enfrontaran en l’última jornada de la fase regular. Tots els partits d’aquesta jornada es jugaran a la mateixa hora.
Setmana decisiva
Diumenge: possible entrenament
En cas que l’equip aconsegueixi la classificació per als play-off, s’entrenarà diumenge al matí. Els play-off comencen de seguida, el dimarts o dimecres de la pròxima setmana, i és per això que si el Barça Senseit s’hi ha classificat caldrà que no aturi el seu ritme de preparació.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana