FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.04.2008 20:02

Es mantenen setens

Cristina Collado


Després de la disputa de la 29a jornada de la lliga regular de futbol sala, el Barça Senseit manté la setena posició, amb 42 punts, els mateixos que tenen Caja Segòvia, Armiñana València i Lobelle Santiago. Tot es decidirà en l’última jornada.


La victòria davant de l’MRA Navarra (4-1) va deixar els blaugranes en la setena posició de la Divisió d’Honor. Posició en què s’han mantingut després de disputar-se la resta de partits de la 29a jornada. Només queda per jugar-se un, El Pozo Múrcia – Tuco Muebles, que no afecta en res a aquesta part de la classificació.

Quatre equips amb 42 punts

El Barça Senseit és setè amb 42 punts, els mateixos que en té, el Caja Segòvia, sisè, l’Armiñana València, vuitè, i el Lobelle Santiago, novè. Màxima igualtat que s’acabarà de trencar en l’última jornada, l’última oportunitat per classificar-se entre els vuit primers per poder disputar el play-off pel títol de Lliga.

Però no només hi ha igualtat pel que fa als punts, sinó també als gols. Tant el Barça Senseit, com l’Armiñana València i el Lobelle Santiago tenen 97 gols a favor. Són els blaugranes, però, els què en tenen menys en contra d’entre aquests tres equips. Els de Marc Carmona han encaixat 83 gols, pels 89 dels valencians, i 96 dels gallecs.

Tres places assegurades

Hi ha tres equips que podran disputar tranquils l’última jornada. Es tracta d’El Pozo Múrcia, l’Interviú Fadesa i el Benicarló Onda Urbana, primer, segon i tercer classificat. Són els tres únics equips que ja han aconseguit la classificació matemàtica per jugar els play-off. Els de Benicarló, però, no tenen assegurada la tercera plaça.
Es mantenen setens
L’última jornada, divendres a les 21:00 h
Com acostuma a passar sempre que hi ha tant en joc en la darrera jornada, tots els partits es disputaran a la mateixa hora. Així, cap d’aquests equips sortirà a jugar coneixent el resultat dels seus rivals. Així doncs, la 30a jornada de la lliga regular es disputarà el pròxim divendres a les 21:00 h.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana