FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

23.04.2008 18:36

"L'MRA Navarra, amb baixes importants"

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona Senseit es juga gran part de les aspiracions d’entrar al play-off davant l’MRA Navarra. El conjunt navarrès arriba divendres al Palau sense opcions de classificar-se entre els vuit primers i ho farà "amb baixes importants".


Després de la victòria davant l’Interviú Fadesa els de Marc Carmona tornen a disputar un partit clau davant la seva afició, que sempre és important, tal com es va demostrar al partit davant l’Interviú Fadesa. El Barça ha de forçar al màxim en aquestes dues jornades que resten fins al final de temporada per aconseguir estar entre els vuit primers de la classificació per poder jugar els play-off.

El segon entrenador del FC Barcelona Senseit, Santi Gea, ha analitzat el rival per a Barça TV i el lloc web del club, www.fcbarcelona.cat.

Bon equip en hores baixes

“És un equip bastant compensat tot i que la situació en què es troben no és l’habitual. En els últims tres anys han disputat els play-off tant de copa com de Lliga. Juguen força bé tant en atac com en defensa i tenen un estil de joc molt semblant al nostre. Malgrat això, no podran comptar amb jugadors importants com Andersson De, Jaiminho i Joel. Això ens posa les coses més fàcils.”

Bon inici de campionat

“Van fer una bona primera volta. Van ser capaços de guanyar el Pozo al seu camp i fa dues jornades van empatar amb l’Interviú. Per tant, haurem d’estar molt concentrats.”

Només val guanyar

“Hem d’anar pas a pas. Vam salvar el primer ‘macht ball’ la setmana passada i ara en tenim un altre de molt important. El primer que hem de fer és guanyar l’MRA i si ho aconseguim arribarem a l’últim partit amb moltes opcions d’entrar al play-off.

L’equip està bé. El darrer partit va ser molt intens. Hem tingut 48 hores per recuperar-nos i el dilluns ja vam tornar als entrenaments. Estic convençut que divendres estarem a punt. Hem de sortir amb la mateixa mentalitat de la setmana passada. En totes les jugades hem de donar el 1.000 per 1.000, ja que ens hi juguem molt en aquest partit.”
“L'MRA Navarra, amb baixes importants“
El suport del Palau, vital
“El suport de l’afició és fonamental. Ja ho va ser davant l’Interviú. Sentir l’alè de l’afició dóna als jugadors un plus de motivació que els fa jugar millor”, assegura Santi Gea.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana