FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.04.2008 13:25

El Palau, decisiu

Cristina Collado


En la victòria del Barça Senseit sobre l’Interviú Fadesa hi va tenir molt a veure l’ambient del Palau Blaugrana. Va ser una de les millors entrades d’aquesta temporada, i l’afició es va convertir, en certs moments, en el jugador número sis.


El Palau Blaugrana va presentar un ambient envejable en el partit entre el Barça Senseit i l’Interviú Fadesa ( 3-2 ). Més de 3.000 aficionats van omplir les grades del pavelló barcelonista en la que va ser una de les millors entrades d’aquesta temporada. Uns aficionats que no van deixar d’animar el seu equip en cap moment i que, sobretot al tram final del partit, es van convertir en el jugador número sis: “Tal com estava el Palau ens ha ajudat molt. Era fàcil contagiar-se de l’ambient en veure tanta gent. El factor Palau ens ha ajudat al final”, va assegurar després del partit Marc Carmona.

Elogis de l’Interviú

Però no només el Barça Senseit es va quedar impressionat de l’ambient que es respirava al Palau Blaugrana. També a les files de l’Interviú Fadesa van quedar impressionats per la cara que oferia el pavelló barcelonista. El tècnic del conjunt madrileny, Jesús Candelas, ho va voler destacar en la roda de premsa posterior al partit: “M’agradaria destacar l’ambient. Ha estat excepcional. Per a nosaltres ha estat un plaer jugar en un pavelló amb aquesta magnitud de persones. Ha estat fantàstic.”

Concentració dins la pista

Des de la pista, els jugadors blaugrana han sentit aquest suport de l’afició. Ara el que volen és retornar-los aquest suport amb un altre bon partit: “L’afició ja sap que estem molt contents amb ells, i que ens ajuden molt. L’afició és molt important, i nosaltres el que hem de fer és jugar molt seriosos i concentrats el pròxim partit, sent conscients del que ens juguem.”
El Palau, decisiu
Divendres, nou partit al Palau
El divendres vinent el Barça Senseit torna a jugar al Palau Blaugrana, i a la mateixa hora, a les 21.00 h. És la penúltima jornada de la Divisió d’Honor i els de Marc Carmona es tornaran a jugar el seu futur als play-off contra l’MRA Navarra. Tant de bo l’afició blaugrana torni a mostrar la mateixa cara que davant l’Interviú.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana