FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

19.04.2008 13:39

"Depenem de nosaltres mateixos"

www.fcbarcelona.cat


La victòria del Barça Senseit contra l’Interviú ha donat, sens dubte, un cop moral als blaugranes, que tornen a ocupar plaça de play-off. Ara "depenem de nosaltres mateixos", segons destaca el porter blaugrana Paco Sedano.


Les sensacions dels blaugranes després del partit contra l’ Interviú , un dels grans de la Lliga, han estat excel•lents. L’equip blaugrana pensa en present i gaudeix del triomf, però mira de reüll els propers partits, perquè ara no poden abaixar els braços.

L’entrenador, Marc Carmona, i el porter Paco Sedano han comentat per a Barça TV i el web del club ( www.fcbarcelona.cat ) les seves impressions sobre el gran partit.

Paco Sedano:

“Veníem d’una situació delicada i no quedava res més que guanyar. L’objectiu de guanyar un dels millors equips del món l’hem superat, tot i que hem patit una mica. Hem anat fent la lectura durant tot el partit i, malgrat que al principi ens ha costat una mica més seguir el ritme, al final hem resolt molt bé i això és el que compta”.

“Sabíem que havíem d’anar a aconseguir la victòria i ens ho havíem de creure. Necessitàvem un partit com aquest per demostrar-nos a nosaltres mateixos i a l’afició que podíem guanyar i enfortir-nos”.

“Ara hem de mirar la classificació i esperar la resta de resultats. Sabem que depenem de nosaltres mateixos, que hem guanyat un partit important, però que encara tenim dos partits més per endavant en què hem de fer el mateix. Si no, no serviria de res el que hem fet contra l’Interviú. Gaudirem d’aquesta victòria, però per poc temps; demà ja estarem pensant en el proper partit”.

Marc Carmona:

“És una gran victòria per a nosaltres. Era un partit molt important i contra un gran rival. Estem parlant d’un dels millors planters de la Lliga i del món, amb una defensa molt bona. Hem fet un treball molt bo, molt de sacrifici, sabent que ho tindríem difícil i que seria un marcador molt ajustat. Però hem tingut encert de cara a porteria i ens hem emportat una victòria”.


“El factor atzar sempre hi és present en un partit. Sí, hem tingut més encert de cara a porteria, però la sort és una cosa que t’acompanya quan fas les coses bé. I nosaltres avui ho hem fet bé i potser per això ens ha acompanyat una mica la sort, perquè darrerament no estàvem gaire encertats .”

“Espero que tot això reactivi una mica els ànims de l’equip, que ens apugi la moral. Però només en gaudirem un parell de dies, perquè dilluns ja hem de pensar en el proper partit. No serviria de res que no guanyéssim”.
“Depenem de nosaltres mateixos“
El Palau, un tresor
Haver disputat un partit de tanta qualitat en un escenari com el Palau ha fet més fort el Barça Senseit, que ha tingut l’afició al seu costat en tot moment. L’equip té molt present aquest factor i s’ha desfet en elogis als aficionats. “L’ambient ens ha contagiat. Veure tanta gent bolcada amb l’equip és molt positiu per a nosaltres i això és d’agrair. Els hem respost amb una bona recompensa. El factor Palau ha estat clau”, ha dit Marc Carmona.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana