Futbol sala base

16.04.2008 11:10

El Cadet, campió de Lliga

L'equip Cadet s'ha proclamat campió de Lliga a tres jornades per acabar el campionat. L'Aleví i el Juvenil són líders de les seves Lligues respectives.

L‘última jornada ha tornat a ser positiva per a tots els equips, sobretot per al Cadet. L'equip entrenat per David Maturama s'ha proclamat campió de Lliga a tres jornades per al final del campionat. El Juvenil ha aconseguit pujar a primera posició després de guanyar a casa del CE de Jesús Maria (3-12) i de Les Corts Ubae (3-4). D’altra banda, l’Aleví també ha sumat els tres punts amb golejada i es manté primer a la classificació. L'Infantil va disputar un gran partit a casa del CF Castellterçol, d'on es va emportar la victòria amb un 0-18, i es manté tercer. L'únic que no va aconseguir la victòria és el Sènior B, que va perdre per la mínima contra el Pinseque AD (4-5).

Campions

Quan falten tres jornades, l'equip Cadet s'ha proclamat campió de Lliga després d'imposar-se per golejada a l’Escola Pia (11-1). Ara, els jugadors de David Maturama lluitaran pels dos títols que encara queden en joc, el Campionat d'Espanya i la Copa Catalunya.

Dos partits i líders

El Juvenil ha jugat dos partits a fora i els ha guanyat tots dos. El primer, contra el CE de Jesús Maria (3-12), va ser fàcil per als blaugranes, ja que a la mitja part ja guanyaven per 1 a 6. Cal destacar l‘actuació de Marc Tolrà i de Juan Gutiérrez, encara que quasi tots els jugadors van aconseguir marcar algun gol.

El segon partit va ser contra el que era líder, el Les Corts Ubae, per la qual cosa va ser un enfrontament més complicat però més emocionant. Els primers a marcar van ser els blaugranes, amb gol de contraatac de Sepe. Minuts més tard, els de Les Corts empataven a un, i van marxar a la mitja part amb aquest resultat. La segona part va començar amb un gran gol de Sepe a 12 metres de la porteria. Però es va repetir la mateixa situació d’abans; després d’un gol dels blaugranes, el rival empatava. I així va passar també al tercer gol. Però finalment, el quart i definitiu dels blaugranes els va donar els tres punts. D’aquesta manera, el Les Corts Ubae cedeix la primera posició al FC Barcelona. Ara els queden tres partits que hauran de guanyar per aconseguir proclamar-se campions de la Lliga Nacional Juvenil.

Pel que fa a l’Aleví, també es manté líder després de guanyar a casa contra el Club Manresa (10-2). La propera jornada visitarà el FS Garcia/Marfil.

Una altra derrota més

El Sènior torna a tenir mala sort. El FC Barcelona va perdre a l’últim minut a casa contra el Pinseque (4-5). La primera part va acabar amb un 2-4 al marcador, però a la represa els blaugranes van aconseguir remuntar. A més a més, no van deixar d’atacar a porteria buscant el cinquè gol definitiu. Però a un minut per finalitzar el partit, el Pinseque va aprofitar un contraatac per fer el 4-5 i aconseguir la victòria. Cal destacar que tres dels quatre gols blaugrana són dels juvenils Sepe, Juanito i Àlex. Els darrers resultats indiquen que el Sènior no està tenint precisament una bona segona volta, ja que l’equip ha baixat de quarta a vuitena posició.

Golejada infantil

El FC Barcelona va jugar un molt bon partit contra el CF Castellterçol, en què van guanyar per golejada (0-18). Va ser un atac i gol constant dels blaugranes. A la primera meitat, els d’Adrià Fabregat ja havien marcat deu gols, i vuit més a la segona part. Cal destacar Alejandro, que va fer cinc gols; Pablo, que en va marcar quatre, i Cristian, que va ser l’autor de tres gols més. El pròxim rival de l’Infantil, que ara es troba en tercera posició de la classificació, és el CFSS Esparreguera, que visitarà el Pavelló de la Ciutat Esportiva.