FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

14.04.2008 17:06

Setmana intensa

Cristina Collado


El Barça Senseit afronta una setmana crucial per al seu futur. Els blaugranes es jugaran divendres (21.00 h) contra l’Interviú Fadesa tres dels nou punts en joc que queden.


Després del cap de setmana de descans, el Barça Senseit ja ha començat a preparar el pròxim partit. Juguen divendres al Palau Blaugrana contra l’Interviú Fadesa a les 21.00 h. Aquest és l’avantpenúltim partit de la Lliga regular i, per tant, hi ha molt en joc.

Per arribar a punt per a la visita dels madrilenys, el cos tècnic ha preparat una setmana força intensa pel que fa als entrenaments. Dilluns, dimarts i dimecres, el Barça Senseit farà dues sessions d’entrenament, al matí i a la tarda. Dijous al matí, els blaugranes s’exercitaran per última vegada abans del partit de divendres.

Dues sessions de vídeo

qm3d0250.jpgNormalment, el Barça Senseit analitza en vídeo els seus rivals. Aquesta setmana hi ha previstes dues sessions de vídeo, per conèixer millor com juga l’Interviú en totes les facetes del joc. Dimarts al vespre i dijous al matí els blaugranes analitzaran els madrilenys.

Cap de setmana de descans

El fet de jugar divendres farà que, novament, el Barça Senseit pugui descansar el pròxim cap de setmana. L’equip no s’entrenarà ni dissabte ni diumenge. A partir de dilluns de l’altra setmana, els barcelonistes començaran a preparar el partit següent: la visita de l’MRA Navarra.
Setmana intensa
Javi i Fernandao
Els dos jugadors van acabar amb molèsties l’últim partit, contra el Playas de Castelló. Fernandao va patir una elongació a l’isquiotibial esquerre, i Javi Rodríguez va patir una sobrecàrrega articular al maluc dret. Tots dos jugadors evolucionen favorablement de les seves lesions i es reincorporaran al grup progressivament al llarg d’aquesta setmana.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana