13.04.2008 13:49

Rafa Muñoz fa el gol de la sentència

El pivot blaugrana Rafa Muñoz va contribuir a la victòria de la selecció espanyola enfront de Bòsnia (0-4) amb el quart i definitiu gol. Els de José Venancio López ja estan classificats per al Mundial de Brasil.

La selecció espanyola de futbol sala va aconseguir dissabte al vespre la classificació per al Mundial que es jugarà al Brasil al mes d’octubre. En el segon partit de la segona fase, els de José Venancio es van imposar per 0 gols a 4 la selecció de Bòsnia. Kike va inaugurar el marcador al minut 5. Ja a la represa, Carlos Ortiz i Marcelo van ampliar diferències. La golejada la va tancar el pivot blaugrana Rafa Muñoz al minut 31 de partit.
Javi, a Barcelona
Javi Rodríguez no va poder participar amb la selecció espanyola, de la qual és el capità, perquè va patir una sobrecàrrega articular al maluc dret en l’últim partit jugat a Castelló.