08.04.2008 22:58

La sort no acompanya (5-4)

El Barça Senseit ha caigut a la pista del Playas de Castelló (5-4) en un partit on la sort no ha acompanyat els blaugranes. Dues pilotes al pal i dos gols en pròpia porta en són una mostra.

Es mantenen novens. Aquesta és la lectura positiva en un partit on la sort no ha estat del cantó dels blaugranes. El Barça Senseit ha caigut davant d’un rival directe, el Playas de Castelló, per 5 gols a 4. És la tercera derrota consecutiva dels de Marc Carmona, que tot i això mantenen les opcions de classificar-se per als play-off pel títol de Lliga.

Gol i lesió de Fernandao

PlayasFCB2.JPGEl partit ha començat de cara per als blaugranes. I és que als tres minuts de partit, Fernandao, exjugador del Playas que jugava per primera vegada a la pista castellonenca vestit amb la samarreta blaugrana, ha inaugurat el marcador. La mala sort, però, ha fet que instants després, Fernandao hagués de deixar el terreny de joc per una estrebada muscular als isquiotibials.

Dos gols en pròpia porta

Al minut 16 de partit, però, una falta dels locals ha suposat el gol de Rafael, que els donava l’empat a un. Aquest gol ha pesat molt sobre els blaugranes, que han perdut la possessió de la pilota. I més ha pesat quan, un minut després, Chico marcava en pròpia porta el 2 a 1, en intentar evitar un contraatac del Playas. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la represa, les coses no han millorat per al Barça Senseit. Als quatre minuts, Dani Fernández ha tornat a marcar en pròpia porta. El Playas es veia amb un 3-1 favorable sense haver fet massa sobre la pista.

Amb cor i ganes

PlayasFCB3.JPGTot i això, el Barça Senseit no ha decaigut mentalment, i ha continuat lluitant amb cor. Així ha arribat el 3 a 2, obra de Chico. Però els de Fran Torres, en una gran jugada col·lectiva, han tornat a augmentar les diferències. I dos minuts després, en una acció al contraatac, Josema ha fet el cinquè.

Pilota al travesser

Ha estat en aquest moment, a falta de més de cinc minuts, quan Marc Carmona ha fet sortir Javi Rodríguez com a porter-jugador. I l’atac de cinc ha tingut efecte. Primer, Igor, i després, Javi Rodríguez, han escurçat diferències fins al 5 a 4. I fins i tot hi ha hagut temps per a l’empat. A tres segons per al final, el Barça Senseit ha disposat d’un llançament de falta, amb barrera. El xut de Javi Rodríguez, però, s’ha estavellat al travesser.

PLAYAS DE CASTELLÓ, 5
FC BARCELONA SENSEIT, 4

Playas de Castelló: Sergio Alonso, Josema, Diego Blanco, Rafael i Pablo –cinc inicial-, Dani Salgado, Paulinho, Jacobo

FC Barcelona Senseit: Cristian, PC, Chico, Javi Rodríguez i Fernandao –cinc inicial-, Fran Serrano, Dani Fernández, Rafa Muñoz, Igor

Gols: 0-1, Fernandao (3’); 1-1, Rafael (16’); 2-1, Chico (17’, pp); 3-1, Dani Fernández (24’, pp); 3-2, Chico (26’); 4-2, Diego Blanco (32’); 5-2, Josema (34’); 5-3, Igor (38’); 5-4, Javi Rodríguez (40’)

Àrbitres: Martínez Segovia i Ponce Medero