08.04.2008 12:56

Més que tres punts en joc

Cristina Collado

El Barça Senseit juga aquest vespre (20.45 h) a la pista del Playas de Castelló. La victòria val més que tres punts, val col·locar-se de nou entre les places que donen accés al play-off.

Cada jornada es fa més difícil. Ara només en queden quatre per acabar la Lliga regular, i els punts valen or en una Lliga molt ajustada. Hi ha sis places de play-off per omplir, i nou equips que encara tenen possibilitats d’entrar-hi. El Barça Senseit vol ser un d’aquests equips. Igual que el seu pròxim rival, el Playas de Castelló. Novè i vuitè, respectivament, es juguen aquest vespre (20.45 h) gran part de les seves possibilitats.

Com arriba el Barça

qm3d6409.jpgEls blaugranes afronten aquest partit amb l’ambició de redreçar la derrota en l’última jornada contra l’Azkar Lugo ( 1-2 ). El Barça Senseit va perdre tres punts importants al Palau Blaugrana, i ara es troben fora de les places de play-off: són novens. Ara han d’intentar sumar fora de casa si volen aconseguir l’objectiu de jugar pel títol de Lliga. I això que, a domicili, els blaugranes no estan tenint gaire sort. Dels 13 partits fora de casa, els de Carmona només han aconseguit puntuar en sis ocasions.

L’equip va descansar diumenge després del desgast físic del partit contra els gallecs. Dilluns al matí es va entrenar per última vegada abans de la visita al pavelló Ciutat de Castelló. Marc Carmona ha viatjat amb tots els seus jugadors disponibles.

El rival

El Playas de Castelló arriba més descansat a aquest partit. Els jugadors de Fran Torres no han jugat aquest cap de setmana ja que el seu rival, l’Interviú Fadesa, disputava el Torneig Intercontinental a Granada. Amb un partit menys, doncs, el Playas és vuitè amb 37 punts. Igual que els blaugranes, els castellonencs s’han mostrat força irregulars aquesta temporada.

Playas_-_Segovia.jpgEn aquesta segona volta, dels 10 partits que han jugat n’han guanyat cinc, n’han perdut quatre i n’han empatat un. Per a aquest partit, Fran Torres podrà tornar a comptar amb Euler, que ja s’ha recuperat de l’operació a què va ser sotmès al genoll dret.

Les frases dels protagonistes

Chico : “Esperem un rival que et deixa jugar per intentar sortir a la contra. Nosaltres esperem neutralitzar aquests contraatacs i marcar gol, cosa que ens està costant en els últims partits.”

Fernandao : “La concentració ha de ser altíssima, ja que no només hi haurà tres punts en joc. Ens juguem mitja temporada en aquest partit.”

Marc Carmona : “Hem d’intentar guanyar a Castelló i redreçar aquesta derrota. Això és el que hem de fer. Intentar fer el mateix partit que avui, però millorant de cara a porteria.”
El partit de la primera volta
En el partit jugat el 15 de desembre, els blaugranes van encaixar una derrota molt dolorosa. Es va avançar el conjunt visitant gràcies a un gol de Pablo als vuit minuts de joc, però, abans del descans, Javi Rodríguez va empatar el matx. A la represa, Igor va avançar el Barça Senseit, però als tres minuts l’expulsió de PC va deixar els blaugranes dos minuts en inferioritat numèrica. Aquesta debilitat la van aprofitar els visitants per tornar a posar el marcador en taules amb un gol de Dani Salgado. I poc després va arribar el 2 a 3, obra de Pablo. Ja amb el Barça jugant amb porter-jugador, Fernandao va enviar una pilota al pal, en el que hauria estat l’empat a tres, però la reacció del Playas va ser un xut des de camp propi a porteria buida, que va acabar al fons de la xarxa i va suposar el definitiu 2 a 4.