Futbol Sala

05.04.2008 20:01

Pas enrere (1-2)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha perdut al Palau Blaugrana contra l’Azkar Lugo (1-2), un rival directe en la lluita per fer-se un lloc als play-off. Els blaugranes han caigut ara fins a la novena posició de la taula.

Era una oportunitat d’or per continuar el bon camí cap a la classificació per als play-off pel títol de Lliga. Però no ha pogut ser. El Barça Senseit ha caigut al Palau Blaugrana davant d’un rival directe, l’Azkar Lugo, i és ara novè a la Divisió d’Honor. Els blaugranes ho han donat tot, han xutat fins a 40 vegades a porteria, però no han estat encertats en la definició final.

Gol de Dani Fernández

QM3D3641.jpgEl partit ha començat amb domini altern per als dos equips però amb un Barça més actiu a l’atac. De fet, han estat els blaugranes els que han inaugurat el marcador. Al minut 6 de partit Dani Fernández ha enviat al fons de la xarxa un potent xut a la sortida d’un córner. Sis minuts després, però, l’Azkar Lugo ha empatat mitjançant Paulinho, que ha colat el seu xut per l’escaire esquerre de la porteria blaugrana.

Els gallecs es posen al davant

A la represa, el guió ha continuat sent el mateix, amb un joc molt boig, sense un dominador clar i amb transicions ràpides i perilloses. La diferència, però, ha estat que els gallecs s’han posat aquesta vegada al davant en el marcador. Al minut 30 de partit, Fernandinho ha culminat un ràpid contraatac de l’Azkar Lugo.

Superioritats numèriques

QM3D3455.jpgA cinc minuts per al final, l’expulsió de Werner per una falta sobre Dani Fernández ha deixat el Barça Senseit en superioritat numèrica durant dos minuts. Però els blaugranes han pecat potser una mica de precipitació i al final el temps s’ha esvaït sense haver aconseguit empatar. Ja amb els dos conjunts en igualtat de jugadors, Javi Rodríguez ha assumit el rol de porter-jugador.

Però sense gaire temps per treure suc de l’atac de cinc, el capità blaugrana ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. Així doncs, ha estat el torn dels gallecs d’estar en superioritat numèrica, encara que per al Barça Senseit Chico ha jugat els últims instants com a porter-jugador. Al final, però, el marcador s’ha mantingut 1-2.