FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

03.04.2008 11:47

“Haurem d’esforçar-nos al màxim”

www.fcbarcelona.cat


El Barça Senseit juga aquest dissabte (18.30 h) al Palau contra l’Azkar Lugo FS, que és el seguidor directe dels blaugranes a la classificació. És per això que el segon entrenador del Barça, Santiago Gea, afirma: “Haurem d’esforçar-nos el màxim”.


Els blaugranes són setens, amb 36 punts, i els de Lugo són vuitens, amb la mateixa puntuació. “És un partit molt important perquè no només estan en joc els 3 punts, sinó també el ‘goal average’”, recorda Gea.

Aquesta és l’anàlisi del rival que fa el segon entrenador de l’equip:

Com juga el Lugo

“És un equip que defensa molt bé, és ordenat i encaixa pocs gols. Tenen el mateix bloc, els mateixos jugadors i la mateixa dinàmica que en el partit d’anada, però nosaltres tenim l’avantatge de jugar al Palau. Possiblement ens esperaran més enrere que el dia de Lugo”.

Els jugadors de referència

“Tenen set o vuit jugadors que juguen força bé, però si n’hem de destacar algun en l'aspecte ofensiu hi ha Fernandinho, un jugador molt ràpid que en les transicions juga molt bé. Després hi ha Marcelo, un ala pivot molt mòbil que rep bé d’esquena, que és lluitador i amb molt de gol”.

La defensa, la clau del Barça

“En aquest partit serà molt important no tenir errades individuals ni col·lectives perquè el Lugo no ens facilitarà gens la feina. Si defensivament estem bé, tenim molt de guanyat. A més a més, sabem que si guanyem els tres partits que ens queden a casa estem matemàticament classificats per al play-off, amb la qual cosa no podem deixar escapar aquest”.
“Haurem d’esforçar-nos al màxim”
“El Barça està molt bé”

“Ara mateix tenim tots els jugadors excepte Juan Carlos López, que el van operar l’altre dia. En tenim alguns amb molèsties, però, en general, l’equip està molt bé. S’estan entrenant bé, amb moltes ganes i amb molta força. Fem també treballs específics amb alguns jugadors perquè arribin al dia del partit en plenes condicions”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana