FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

02.04.2008 17:38

Javi Rodríguez i Rafa Muñoz, camí del mundial

Gustau Galvache


Els dos jugadors del FC Barcelona van ajudar a la còmoda victòria de la selecció estatal davant Bòsnia per 9 gols a 1, en l’eliminatòria que decideix l’accés al campionat del món de futbol sala que tindrà lloc a l’octubre a Brasil.


El partit de tornada tindrà lloc el dia 12 d’abril a Bòsnia i, tal com diu Rafa Muñoz, “hauria de passar una catàstrofe per no classificar-nos per al mundial.”

Amb bones sensacions

Així ha tornat a Barcelona Rafa Muñoz i Javi Rodríguez a Barcelona després del partit d’ahir. Tots dos estan contents per la ‘quasi’ classificació per al Campionat del Món i a la vegada amb la il•lusió de poder tornar amb els companys per preparar l’importantíssim partit de dissabte davant l’Azkar Lugo.

Per Javi Rodríguez, a banda del bon resultat del partit d’ahir, hi ha un altre motiu per mostrar-se satisfet: “Torno a Barcelona a entrenar-me amb els meus companys. Tinc moltes ganes de començar a preparar el partit de dissabte davant el Lugo i seran 3 punts vitals per a nosaltres.”

En el mateix sentit es manifesta Rafa Muñoz, el pivot del FC Barcelona-Senseit: “Tinc ganes de tornar a veure els companys. Dissabte tenim una final. És un dels tres partits que ens queden al Palau i hem d’estar al 100x100 per aconseguir els tres punts.”

Blaugranes al Mundial

En el cas que la selecció estatal confirmés la classificació per al Mundial de Brasil, un dels jugadors que tenen quasi assegurada la participació és Javi Rodríguez. L’actual capità blaugrana és un fix des de fa molts anys a la selecció, en què també ostenta la capitania.

qm3d0187.jpgEl cas de Rafa Muñoz és diferent. Està sent convocat ocasionalment, però té clar el que per ell és més important: “Intentar aprofitar les oportunitats que el seleccionador em dóna. Crec que si treballo tinc les meves opcions, però prefereixo anar pas a pas i intentar entrar en les convocatòries següents.”

Un altre blaugrana amb opcions de ser convocat a la cita mundialista és el porter Cristian. Malgrat que en aquest partit no ha estat convocat, en les darreres convocatòries havia estat un dels porters amb què comptava el seleccionador estatal, José Venacio, i manté totes les opcions de ser un dels escollits.
Javi Rodríguez i Rafa Muñoz, camí del mundial
Igor, amb opcions
El pivot brasiler del FC Barcelona-Senseit Igor ha format part d’algunes de les darreres convocatòries de la ‘canarinha’. La bona marxa del brasiler no ha passat desapercebuda als tècnics del futbol sala brasiler, que segueixen el jugador per a una possible inclusió a la llista definitiva del mundial que tindrà lloc al seu país.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana