Futbol sala

28.03.2008 22:21

Decideix l'eficàcia del líder (5-2)

El Barça Senseit ha caigut (5-2) a la pista d’El Pozo Múrcia. Els blaugranes han fet un gran partit, però la definició del líder ha estat decisiva. Els blaugranes es mantenen en posicions de play-off a l’espera que es juguin la resta de partits.

Els blaugranes han començat molt conservadors. Han deixat la iniciativa del joc als murcians, i aquests han avisat amb un potent xut picat per Kike. I, als tres minuts, El Pozo Múrcia ha inaugurat el marcador gràcies a un gol de Vinicius al segon pal en què res ha pogut fer el porter Paco Sedano.

La inferioritat en el marcador ha obligat el Barça Senseit a obrir les línies, i així és com han començat a arribar les ocasions per als blaugranes. PC ha estat el primer a posar a prova el porter Juanjo, que ha hagut d’aturar en dos temps els xuts del tanca brasiler. Una altra bona oportunitat dels blaugranes ha estat una passada de Javi Rodríguez al segon pal, però no hi ha pogut arribar Chico.

Mana la definició

fotospropias_20080328_220408.jpgLa resposta dels locals ha estat una canonada de Saúl que ha desviat molt atent Paco Sedano. Però qui ha manat en aquests minuts sobre el control de la pilota ha estat el conjunt barcelonista. A més, El Pozo s’ha col·locat amb cinc faltes als 11 minuts de joc. Però quan els blaugranes millor estaven jugant, els de Duda han fet el segon. En una jugada d’estratègia, Mauricio ha definit superant Sedano a la porteria.

L’efectivitat dels murcians ha estat molt elevada, sobretot comparada amb la del Barça Senseit. Fernandao ha arribat a tenir fins a tres clares ocasions de gol, però la pilota ha acabat en mans de Juanjo o picant la part externa de la porteria.

Cop d’alè abans del descans

A 52 segons per a la mitja part, una falta de Mauricio sobre PC ha suposat la sisena dels locals. Dani Fernández ha assumit la responsabilitat de picar el doble penal. I el màxim golejador blaugrana no ha fallat, i ha deixat el 2-1 amb què s’ha arribat al descans. Amb aquest, Dani ja suma 20 gols aquesta temporada.

Mala sort

fotospropias_20080328_220149.jpgA la segona part, Fernadao i Igor han comptat tots dos amb xuts perillosos. Però novament, quan el Barça Senseit més còmode s’estava trobant, El Pozo ha sumat el tercer, en una acció desafortunada per als interessos barcelonistes. Wilde ha xutat a porteria però el seu xut ha picat a les cames d’Igor i la trajectòria de la pilota s’ha desviat fent equivocar Paco Sedano.

Les faltes passen factura

El mateix pivot brasiler ha arreglat aquesta errada involuntària amb un gol que ha tornat a posar el Barça Senseit en la lluita per la victòria. Després d’una bona jugada col·lectiva, Chico ha deixat la pilota per a Igor, que ha enviat un potent xut al fons de la porteria defensada per Juanjo. Als pocs minuts, PC ha posat a prova el porter local. L’empat a tres es veia a prop fins que Ciço, en un ràpid contraatac, ha sumat el quart.

fotospropias_20080328_220403.jpgMarc Carmona ha fet sortir Javi Rodríguez com a porter-jugador. Però abans que el Barça Senseit pogués provar-se gaire en l’atac de cinc, Dani Fernández ha comès una falta que ha suposat la sisena. Vinicius ha picat el doble penal però el seu xut ha anat fora de porteria. En l’acció següent, però, els àrbitres han xiulat una nova falta en contra dels blaugranes. Aquesta vegada, Vinicius no ha fallat, i ha deixat el 5-2 definitiu en el marcador. El Pozo Múrcia amplia a 19 les jornades que fa que és invicte, mentre que els blaugranes trenquen la ratxa de tres victòries consecutives.

Dani Fernández ha tornat a marcar i ja porta 20 gols aquesta temporada. Fotos: LNFS

EL POZO MÚRCIA, 5
FC BARCELONA SENSEIT, 2

El Pozo Múrcia: Juanjo, Kike, Ciço, Vinicius i Mauricio –cinc inicial-, Wilde, Fran Serrejón, Saúl i Wilde

FC Barcelona Senseit: Paco Sedano, Chico, Javi Rodríguez, Dani Fernández i Fernandao –cinc inicial-, PC, Igor, Justo Cáceres, Rafa Muñoz, Fran Serrano i Pedrinho

Gols: 1-0, Vincius (3’); 2-0, Vinicius (12’); 2-1, Dani Fernández (19’); 3-1, Wilde (23’); 3-2, Igor (31’); 4-2, Ciço (36’); 5-2, Vinicius (37’)

Àrbitres: Beteta Dolz i López García