Futbol Sala

22.03.2008 18:45

Gols al Palau (7-5)

Cristina Collado

El Barça Senseit s’ha imposat al Móstoles (7-5) amb joc més efectiu que espectacular. És la tercera victòria consecutiva dels blaugranes, que es consoliden entre els vuit primers classificats.

fcb-mostoles1.jpgLa jornada ha començat amb un homenatge a Juan Carlos López per part dels seus companys. Els jugadors del Barça Senseit han sortit a la pista del Palau amb una samarreta que lluïa un “Ànims, Juan Carlos”. El jugador del planter blaugrana es perdrà la resta de temporada perquè ha de ser operat del genoll. En la jornada d’aquest dissabte, els seus companys li han pogut dedicar una gran victòria.

El Barça surt en tromba

El partit s’ha iniciat a un ritme trepidant. Javi Rodríguez ha portat el perill a la porteria defensada per Jesús en dues ocasions gairebé consecutives. En totes dues, la pilota ha sortit fora per ben poc. Al final no ha estat el capità blaugrana, però sí Dani Fernández, qui ha aconseguit batre el porter madrileny. En una bona jugada individual, el màxim anotador de l’equip ha inaugurat el marcador. Amb l’1-0 en el marcador el Barça Senseit ha tingut oportunitats per ampliar el marcador, però els xuts de Fernandao i Chico els han desviat el porter Jesús i el travesser, respectivament.

El Móstoles es desperta

fcb-mostoles1_x4x.jpgFins als set minuts de partit el Móstoles no s’ha apropat a la porteria blaugrana. Ho ha fet Charlie, però ho ha evitat molt bé Justo Cáceres. El mateix ala toledà ha dirigit un ràpid contraatac que ha fregat el pal esquerre de la porteria madrilenya. A partir d’aquesta ocasió, el Móstoles n’ha tingut més de clares, una de les quals ha estat de Raúl Campos, que ha superat per velocitat Igor, tot i que el seu xut final l’ha desviat Cristian. El mateix Raúl ha estat l’artífex del primer gol dels d’Antonio Santa. El pivot madrileny s’ha escapat per la banda esquerra i ha batut el porter blaugrana amb un xut creuat.

I, cinc minuts després, el Móstoles s’ha posat al davant en el marcador. Ha estat en una ràpida acció al contraatac que Wiwi ha finalitzat colant la pilota per sota les cames del porter.

Novament, Dani

fcb-mostoles1_x17x.jpgQuan faltaven dos minuts per a la mitja part, el Móstoles ha comès la sisena falta. I novament Dani Fernández ha tornat a picar el doble penal. I l’ala-tanca madrileny no ha fallat, i ha aconseguit, així, l’empat a dos. Però en l’acció següent Raúl Campos ha tornat a avançar el seu equip. Cristian ha evitat en primera instància el xut de falta dels visitants, però Raúl Campos ha aprofitat el refús per fer el 2-3, amb què s’ha arribat al descans.

Hat-trick d’Igor

fcb-mostoles1_x11x.jpgA la represa, el Barça Senseit ha començant portant la iniciativa en el joc ofensiu. Fernandao, a la mitja volta, i PC, amb una vaselina, han estat a punt de sorprendre Jesús. L’empat a tres, però, ha arribat dels peus d’Igor. Fran Serrano ha picat una falta que ha refusat el porter, i Igor ha estat molt atent a aquest refús per sumar el tercer per als blaugranes. Només un minut després, el mateix Igor ha tornat a posar el Barça Senseit al davant en el marcador, després d’una bona jugada de combinació amb Pedrinho.

El Móstoles, però, ha respost ràpidament. Saad ha picat una falta amb la mala fortuna que ha rebotat en Antoñito i ha desviat, doncs, la trajectòria de l’esfèric. Alegria per als madrilenys que ha durat poc, ja que de nou ha aparegut el brasiler Igor per tornar a avançar els blaugranes.

Encara més gols

fcb-mostoles1_x34x.jpgClemilton ha tornat a posar el marcador en taules, però el Barça Senseit no estava disposat a deixar escapar la victòria. Javi Rodríguez i Pedrinho, que s’ha estrenat aquesta temporada a la Lliga, han arrodonit el marcador. El Móstoles ha buscat més opcions amb Clemilton de porter-jugador, però no han donat fruits.

FC BARCELONA SENSEIT, 7
MÓSTOLES 2008, 5

FC Barcelona Senseit: Cristian, Chico, Javi Rodríguez i Fernandao —cinc inicial—, Fran Serrano, Igor, Pedrinho, Justo Cáceres

Móstoles 2008: Jesús, Clemilton, Wiwi, Saad i Raúl Campos —cinc inicial—, Charlie

Gols: 1-0, Dani Fernández (3’); 1-1, Raúl Campos (11’); 1-2, Wiwi (16’); 2-2, Dani Fernández (18’); 2-3, Raúl Campos (18’); 3-3, Igor (26’); 4-3, Igor (27’); 4-4, Antoñito (28’); 5-4, Igor (28’); 5-5, Clemilton (31’); 6-5, Javi Rodríguez (32’); 7-5, Pedrinho (34’)

Àrbitres: Rabadán Sáinz i Rodríguez García