19.03.2008 10:07

Un finalista de la Copa a la 12a posició

Cristina Collado

El pròxim rival del Barça Senseit, el Móstoles, va començar molt bé la temporada, fins a arribar a ser sotscampió de la Copa d’Espanya. Les set derrotes consecutives que ha encaixat, però, l’han fet caure fins a la dotzena posició.

El Móstoles 2008 ocupa la dotzena posició de la Divisió d’Honor amb 27 punts, un lloc on ha arribat donat els últims resultats dels madrilenys, que han estat força dolents. Tot i això, el Móstoles és un conjunt perillós com ha demostrat al llarg de bona part del campionat, i al llarg de la disputa de la Copa d’Espanya, on va arribar fins a la final, en què va caure 2-1 davant del líder, ElPozo Múrcia.

Gran inici de temporada

El Móstoles 2008 es va estrenar a la Divisió d’Honor amb un empat a tres a la pista del Carnicer. En el primer partit a casa, els madrilenys van guanyar el Lobelle Santiago. Un empat més i dues victòries –una d’aquestes contra el líder, ElPozo Múrcia- és el balanç abans de la primera derrota de la temporada, que no els va arribar fins a la sisena jornada, a la pista de l’Azkar Lugo. Abans de la quinzena jornada de la competició, la que tancada la primera volta, els de Santa van empatar quatre partits, van guanyar-ne quatre més i van empatar un. En total, van acumular 24 punts que els van valer la classificació per a la Copa d’Espanya.

Fins a la final de la Copa

Mostoles_Copa.jpgA la competició del KO, el Móstoles 2008 va tenir una actuació destacada. Va eliminar als quarts de final el Benicarló després d’imposar-se per 3 gols a 4. En semifinals, es va desfer del fins el moment vigent campió de la Copa, l’Interviú Fadesa, en la tanda de penals després d’empatar a tres el partit. Ja en la final, es va veure les cares amb l’actual líder de la Divisió d’Honor, ElPozo Múrcia. Es van avançar en el marcador els d’Antonio Santa amb un gol de Borja als tres minuts de partit, però els murcians van capgirar el marcador i es van fer amb el títol de la Copa d’Espanya. El Móstoles es va haver de conformar amb el títol de sotscampió.

Mals resultats a la segona volta

Després del gran paper fet a Conca, els madrilenys van començar amb mal peu la segona volta de la Lliga. De fet, només han guanyat un partit dels vuit que s’han jugat de la tornada de la Lliga. Va ser el primer, contra el Carnicer. Després, el Móstoles ha encaixat set derrotes consecutives que l’han fet caure fins a la dotzena posició. Algunes d’aquestes, a més, han estat derrotes força contundents: 9-3 contra Lobelle, 12-3 contra MRA Navarra o 7-3 contra ElPozo Múrcia. Golejades que han col•locat els madrilenys al capdavant dels equips més golejats del campionat. 108 són els gols encaixats pel Móstoles.

El Móstoles, en un partit amb l'Interviú Fadesa
El campió de Copa, el pròxim rival
Després de rebre el Móstoles, el Barça Senseit visitarà la pista del vigent campió de Copa, i alhora líder de la Divisió d’Honor. Es tracta d’ElPozo Múrcia, que rebrà els blaugranes el divendres 28 de març a les 21:00 h del vespre, al Palau d’Esports de Múrcia.