14.03.2008 23:01

Recompensa a un gran partit (1-4)

El Barça Senseit ha aconseguit tres punts més després de guanyar per 1-4 el Leis Pontevedra en un gran partit dels blaugranes, que ja estan de nou en posicions de play-off. Els blaugranes han obtingut la recompensa a l'actitud i el bon joc.

El FC Barcelona Senseit ha guanyat a la pista del Leis Pontevedra (1-4) i suma tres punts més que el col·loquen en la cinquena posició a la taula amb 33 punts, en espera que s’acabi de disputar la 23a jornada de la Divisió d’Honor. Marc Carmona ha explicat després del partit: “Hem fet un molt bon partit, un partit molt seriós durant 40 minuts. L’equip ha estat molt madur i amb una gran actitud.”

El Leis s’avança

Ja des de bon començament, el Barça Senseit ha mostrat la seva superioritat sobre la pista. El domini de la pilota i de les ocasions de cara a porteria han estat per als de Marc Carmona. Però, tot i això, als blaugranes els ha costat finalitzar les ocasions. En atac, dominava el Barça Senseit, i també en defensa. Als primers 20 minuts de partit, els gallecs només han xutat a porteria en tres ocasions. En una d’aquestes, però, han aconseguit obrir el marcador. Ha estat en una jugada de córner en què una errada dels blaugranes ha propiciat el gol de Juan Puertas, un dels màxims golejadors de l’equip.

Empat a la represa

Leis-Barxa_2.jpgLluny de decaure anímicament, el Barça Senseit s’ha fet fort al descans. I així s’ha notat a la represa. Els de Marc Carmona han continuat exhibint el mateix bon joc en defensa i en atac. I en només dos minuts, han aconseguit l’empat. Dani Fernández ha aprofitat el rebuig del porter per enviar la pilota al fons de la xarxa. Amb l’empat a un el Barça Senseit s’ha sentit molt més segur i ja no ha deixat opció al rival.

A més, el Leis Pontevedra ha vist com Pitu rebia la segona targeta groga per tocar la pilota amb la mà, i es quedaven dos minuts en inferioritat numèrica. Oportunitat que han aprofitat els blaugranes per avançar-se en el marcador amb un gol, de nou, de Dani Fernández. Amb aquestes dues dianes, l’ala-tanca madrileny ja suma 18 gols a la Lliga aquesta temporada.

La sentència

Els últims minuts han estat força plàcids per al Barça Senseit, i més després que PC fes el tercer. Tomás de Dios ha decidit aleshores apostar pel porter-jugador, però així només ha afavorit que els blaugranes aconseguissin la sentència. El pivot Igor, que aquest divendres ha tornat amb l’equip després de la lesió, s’ha retrobat amb el gol. Ell ha fet el quart i definitiu al minut 40 de partit.
LEIS PONTEVEDRA, 1
FCB SENSEIT, 4

Leis Pontevedra: Chenlli, David, Juve, Vega i Carlos Alberto –cinc inicial-, Borja Millán, Juan Puertas, Pitu,

FCB Senseit: Paco Sedano, Chico, Javi Rodríguez, Dani Fernández i Fernandao –cinc inicial-, PC, Justo Cáceres, Rafa Muñoz, Pedrinho, Igor

Gols: 1-0, Juan Puertas (13’); 1-1, Dani Fernández (21’); 1-3, PC (36’); 1-4, Igor (40’)

Àrbitres: Gutiérrez Lumbreras i Lope Díaz