06.03.2008 16:21

Més de 40 gols

En concret, 44. Aquests són els gols que han marcat els cinc equips del futbol sala base en l’última jornada. Golejades dels equips inferiors, encara que no tots van guanyar. El Sènior va encaixar una nova derrota.

Nova jornada de golejades al futbol sala base. El Juvenil (13-1) i el Cadet (0-17) van aconseguir marcar entre tots dos 30 gols als seus rivals. També van guanyar l’Infantil (1-6) i l’Aleví (5-3), que van arrodonir les golejades dels equips inferiors del Barça Senseit. No va tenir la mateixa sort el Sènior B, que va perdre a casa contra el Club Muela (2-3).

Ràbia al Sènior B

L’equip filial va perdre contra el conjunt aragonès de la Muela al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i cau en la classificació. Ara són setens del grup 5 de la Lliga Primera Nacional A. Els d’Alberto Adamuz van començar el partit amb molt bon peu. De fet, en els primers 20 minuts de partit, els blaugranes no van donar opció al rival. El Barça es va avançar amb un gol del porter Dídac Plana, de porteria a porteria. Arnau va ampliar distàncies, i encara podrien haver marcat més gols, però els blaugranes van fallar dues ocasions abans del descans.

Però a la represa el partit es va posar en contra de l’equip barcelonista. Primer, amb el gol en pròpia porta que es van marcar; després amb una errada en la defensa del segon pal que va suposar el gol de l’empat dels aragonesos; i finalment per l’expulsió de Roger a tres minuts per al final, temps en què el rival va fer el tercer i definitiu gol.

Golejada d’escàndol

13 gols són els que va marcar el Juvenil al Lluís Millet, el penúltim classificat del grup 6 de la Lliga Nacional Juvenil. Tot i la golejada, els blaugranes no van inaugurar el marcador fins tres minuts abans del final de la primera part. Al descans es va arribar amb el resultat de 3-0. El cadet Éric Martel i Juan Gutiérrez, tots dos amb 4 gols cadascú, han estat dels jugadors més destacats.

Tres victòries més

Golejada també la que van aconseguir els cadets a la pista de l’EFS Prosperitat. 17 gols van marcar els jugadors de David Maturama, que continuen líders de la seva Lliga. També és líder l’equip Aleví, que va guanyar per 5 gols a 3 Les Corts UBAE. Pel que fa als infantils, es van imposar a la pista del CE Futsal Mataró per 1 gol a 6, i són quarts a la classificació.