FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.02.2008 12:40

Cristian i Javi Rodríguez davant Geòrgia

Verònica Díez


Cristian Domínguez i Javi Rodríguez disputaran el seu primer compromís com a internacionals en el Premundial de futbol sala. Serà davant Geòrgia, al pavelló Multiusos ‘Ciudad de Cáceres', a partir de les 20.30 hores.


Un altre cop la selecció estatal té representació blaugrana. Els dos jugadors barcelonistes es canviaran aquest divendres la samarreta per lluitar per una plaça al Mundial del Brasil. Geòrgia serà el primer combinat rival. Els precedents juguen a favor de la selecció estatal. Per això, a priori sembla l'enfrontament més assequible per als de José Venancio López.

Quatre enfrontaments, quatre victòries

Els resultats parlen per si sols. La selecció espanyola i la de Geòrgia s'han enfrontat en quatre ocasions, i totes han acabat en victòria per al combinat estatal. L'última vegada que els dos equips es van veure les cares va ser el 31 d'octubre del 2003 a Múrcia. Espanya va guanyar per 12 a 0.

Objectiu: Viatjar al Brasil

L'objectiu de tots els participants d'aquest preolímpic és aconseguir un bitllet per al Mundial del Brasil, que tindrà lloc entre el 30 de setembre i el 19 d'octubre del 2008. Només els vuit campions de cada grup del Premundial i els dos millors segons passaran a jugar l'eliminatòria a doble partit, en què es decidiran les cinc seleccions que viatgen al Brasil.
Cristian i Javi Rodríguez davant Geòrgia
I diumenge, Croàcia
Diumenge que ve Javi Rodríguez i Cristian jugaran davant Croàcia amb la selecció estatal. Els croats tenen un alt nivell de joc. Per això, la victòria d'aquest divendres davant Geòrgia és imprescindible, per anar sumant punts i posicions.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana