27.02.2008 13:42

Tres de cinc

La darrera jornada ha deixat tres victòries al futbol sala base. El Sènior B va perdre a casa del Terol i l’Infantil també va caure amb el Santa Coloma.

Tres dels cinc equips inferiors del futbol sala base han sumat els tres punts aquest cap de setmana. El Cadet va guanyar (16-1) contra l’Olesa i és manté líder de la classificació. El Juvenil va guanyar (5-3) al Palau Blaugrana, mentre que l’Aleví es va imposar (1-7) a casa del Vilassar.

Mantenint-se a dalt

El Palau Blaugrana va acollir el matx entre l’equip juvenil i l’Escola Pia Sabadell, amb resultat positiu per als blaugranes. A només dos minuts de l’inici del partit, els sabadellencs es van avançar en el marcador. Tot i així, els barcelonistes van aconseguir capgirar-lo abans del descans (3-1) amb un gol del cadet Éric Martel al seu debut amb el juvenil. A la represa, els blaugranes van marcar dos gols que van sentenciar el partit. Amb aquest resultat, es mantenen al capdavant de la classificació. El dissabte que ve els blaugranes rebran el Lluís Millet CP a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Líder indiscutible

El Cadet va tornar a guanyar per golejada, i es manté així a la part alta de la classificació. L’Olesa, que va encaixar 16 gols en contra, només va ser capaç de marcar-ne un. Amb aquest resultat, el FC Barcelona es manté líder amb 48 punts. El diumenge vinent l’equip blaugrana s’haurà d’enfrontar al EFS Prosperitat que, ara per ara, es troba segon per la cua.

L’equip Aleví, per la seva banda, també va guanyar a casa del FS Vilassar de Mar (1-7). La pròxima jornada els blaugranes, que continuen segons a la classificació, rebran el Les Corts, el líder de la Lliga.

Ocasions desaprofitades

L’Infantil (2-4) va perdre a casa contra el líder, el Marfil Santa Coloma, en un partit dominat pels blaugranes. Els d’Adrià Fabregat van fallar diverses ocasions clares i van enviar cinc xuts al pal. A l’inici de la segona part, Pablo Beguer va marcar un gol, i es van posar així al davant en el marcador (1-2). Però al minut 37, amb l’expulsió del porter blaugrana, Aleix Moreno, el partit se’ls va posar en contra. Els colomencs van saber aprofitar-se del desànim dels barcelonistes i van aconseguir, en pocs minuts, empatar i aconseguir el control del partit per acabar guanyant 2-4.

A prop de la victòria

El Sènior B continua sense guanyar en terres aragoneses. La darrera jornada va perdre davant del Polideportivo Andorra FS per 5 a 4. Els blaugranes van ser superiors però els va faltar profunditat. El FC Barcelona va començar el matx amb moltes ganes i en cap moment va deixar de lluitar pels tres punts. Cal destacar la bona actuació de Marc, que va marcar tres dels quatre gols del partit. L’equip pensa ja en el pròxim partit, contra el Club La Muela FS, que només es troba a dos punts dels blaugranes.