27.02.2008 00:15

Campions del torneig de Zamora

Cristina Collado

El Barça Senseit s’ha emportat el torneig de Zamora després d’imposar-se a la selecció de Geòrgia (5-1) i al FS Zamora (2-4). Pedrinho, amb 5 gols, ha estat un dels jugadors més destacats.

Finalment, Rafa Muñoz no ha pogut participar en el torneig amistós que el Barça Senseit ha disputat a Zamora. El pivot català continua ressentit de l’esquinç al turmell esquerre. Els blaugranes s’han estrenat en el primer partit –tots ha estat de 20 minuts, donat el format 3x1 del torneig- contra la selecció de Geòrgia, a qui ha superat per 5 gols a 1. El segon partit, entre el FS Zamora i Geòrgia, s’han imposat els amfitrions per 8 a 2. En l’últim i definitiu partit, el Barça Senseit ha aconseguit superar el Zamora per 2 gols a 4, i s’han endut el torneig.

‘Hat-trick’ de Pedrinho

En el partit jugat contra la selecció de Geòrgia, el Barça Senseit ha dominat amb comoditat. Tot i això, han estat els georgians els qui s’han avançat en el marcador gràcies a una falta. Només havia passat un minut i onze segons de l’inici del partit. Els blaugranes han reaccionat ràpidament, gràcies al gol de Pedrinho als tres minuts de joc. Aquest ha estat el primer gol del pivot brasiler des dels amistosos de pretemporada. I no ha estat l’únic.

Un minut més tard, el mateix Pedrinho ha posat el Barça Senseit per davant en el marcador. Una distància que l’ha ampliat Dani Fernández, només un minut després. Als deu minuts de joc, el pivot Fernandao ha sumat el quart per al conjunt barcelonista. I per arrodonir la golejada, novament Pedrinho ha enviat la pilota al fons de la xarxa sumant, així, el seu primer ‘hat-trick’ de la temporada.

La sentència, contra l’amfitrió

Contra el FS Zamora, no ha estat tan fàcil. S’han avançat els blaugranes novament mitjançant Pedrinho. Poc després, Fernandao ha augmentat distàncies. En el primer quart d’hora el Barça Senseit ja guanyava de dos gols. Però l’àrbitre ha xiulat la sisena falta per als locals, i aquests no han desaprofitat el doble penal, reduint, així, les distàncies. Tot i això, Pedrinho i Dani Fernández han col•locat l’1-4 en el marcador. Només faltaven 45 segons per al final. Un altre xut des dels 10 metres del Zamora a falta de 22 segons ha deixat el 2-4 final.

Minuts per als del planter

En aquest partit no ha pogut participar Fran Serrano, per una contusió que ha patit a la zona lumbar. Sí ho ha fet el jugador del sènior Alex Verdejo, que també havia jugat contra Geòrgia. Els altres dos joves del filial blaugranes que han acompanyat el primer equip a Zamora, Sepe i Dídac Plana, han participat només en el primer partit.
Dijous tornen els entrenaments
L’equip ha fet nit a Zamora, i dimecres al matí torna cap a Barcelona. Hi ha previst un vol a les 10:45 h. Dimecres l’equip descansarà, però a partir de dijous reprendrà l’activitat en una doble sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva.