FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

20.02.2008 18:59

Juan Carlos segueix de baixa

www.fcbarcelona.cat


Juan Carlos López no ha estat donat d'alta, després de complir el termini d'un mes sense activitat. En el partit davant el Caja Segovia el jugador es va fer un esquinç del lligament creuat del genoll dret i encara necessita més temps de repòs.


Almenys tres setmanes més és el temps que necessita Juan Carlos López, per recuperar-se del tot de la lesió de genoll. El jugador té una inestabilitat rotuliana crònica que n’ha allargat la recuperació de l'esquinç del lligament intern de la cama dreta. El partit davant el Leis Pontevedra podria ser el primer compromís que afrontés el jugador en el seu retorn als terrenys de joc.

En fase de condicionament

La inestabilitat rotuliana que té Juan Carlos López ha de ser tractada amb molta cura, sobretot, perquè el blaugrana no torni a tenir cap tipus de problema al llarg de la temporada. “Ara estem en un procés de condicionament muscular orientat a prevenir episodis d'inestabilitat o luxacions. La lesió original del lligament ja està perfectament recuperada. El que encara ens queda és tractar la fixació de la ròtula”, explica el metge del FC Barcelona Senseit, Daniel Medina.
Juan Carlos segueix de baixa
Treball dur
Segons el metge del conjunt blaugrana, Juan Carlos està treballant molt durament per recuperar-se com més aviat millor. A més, Medina comenta que, tenint en compte la gravetat de la lesió, el procés de recuperació està anant molt bé. “D’aquí tres o quatre setmanes creiem que Juan Carlos podrà incorporar-se al grup. Això coincideix amb la segona jornada després del retorn de la Lliga Nacional de futbol sala. Però tindrem precaució, perquè és una lesió important i té un alt risc de recaiguda i ens hem d'assegurar que el jugador està al 100% per afrontar el que queda de temporada”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana