FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

18.02.2008 14:36

Temps d’autocrítica

Cristina Collado / Carles Cascante


Des de l’onzena posició de la Divisió d’Honor, el Barça Senseit afronta aquests dies sense competició amb l’ambició de corregir els errors comesos i recuperar la bona línia de principis de temporada.


Els porters Cristian Domínguez i Paco Sedano han parlat amb Barça TV i www.fcbarcelona.cat de la situació de l‘equip. Cal recuperar la dinàmica positiva de principis de temporada, aquella que els va col·locar en la primera posició de la Lliga. Els dos porters fan autocrítica aquests dies sense competició.

L’equip està a la posició que es mereix?

Imagen_11.jpgPaco: “Aquest equip hauria d’estar situat molt més amunt. Té plantilla per estar com a mínim entre els vuit primers, i fins i tot entre els quatre primers. Ara estem molt avall a la classificació, i hem de millorar bastant.”

Cristian: “És la posició en què estem, però per plantilla hauríem de ser més amunt. Però la posició indica que no hem fet les coses bé, i haurem de treballar per tornar on realment ens mereixem per plantilla.”

Què ha canviat respecte de l’equip que va arribar a ser líder de la Divisió d’Honor?

Paco: “Tots volem saber exactament què ha canviat. Ha estat un canvi molt brusc des de l’aturada del novembre. De ser primers, ara estem en l’onzena posició.”

qm3d3751.jpgCristian: “Hem entrat en una dinàmica negativa en què ha baixat la nostra autoestima, i això ho hauríem de canviar tots. Amb una victòria o amb dues de consecutives, podem sortir d’aquesta dinàmica. La diferència és que al principi vam entrar en una dinàmica positiva i tot el que tiràvem, entrava, i guanyàvem els partits. Ara això no passa, i ens desmoralitzem i, aleshores, pitjor surten les coses.”

Per a què ha de servir aquesta nova aturada en la competició?

Paco: “Tenim la sort que, ara que estem en una mala ratxa, tenim una aturada per analitzar moltes coses. Cadascú ha de veure què fa malament i treballar amb humilitat per intentar millorar. Sobretot hem d’estar en equip, i més ara que estem malament.”

Cristian: “Hem de recuperar la il·lusió i treballar amb sacrifici per intentar millorar. Tenim tres setmanes per veure què estem fallant. Tenim aquest marge de millora. L’altra aturada ens va anar malament, així que a veure si ara canvia alguna cosa i ens va millor.”

Què cal millorar principalment?

web_03.jpgPaco: “Quan tenim el marcador a favor ens costa mantenir-lo, de seguida ens remunten. Els equips que són a dalt ja tenen experiència per controlar els partits. Aquest és un dels factors per millorar. Un altre aspecte és que a nosaltres ens costa remuntar els partits.”

Cristian: “Hem de millorar la lectura que fem dels partits. Hem de saber quan atacar i quan defensar. Aquesta és la fórmula que tant el Pozo com l'Interviú saben fer molt bé.”
Els porters Cristian Domínguez i Paco Sedano, amb el tercer porter de l'equip, Dídac Plana
Els porters Cristian Domínguez i Paco Sedano, amb el tercer porter de l'equip, Dídac Plana
Elogis mutus
Paco sobre Cristian: “És un porter humil, treballador i molt complet en totes les facetes del joc. Alhora, és molt bon company, i això és molt important. Per mi, està entre els tres millors porters d’Espanya. Dia a dia treballo amb ell i n’aprenc molt. Quan un no juga, l’altre l’anima i això és molt important.”

Cristian sobre Paco: “És un porter molt sobri, amb molts reflexos i que té molta visió de joc. Però en destacaria per sobre de tot que és un gran company i una boníssima persona. M’ha demostrat que és un gran company. La competència és sana, i tots dos treballem per un lloc a l’equip, però sempre intentant ajudar l’altre.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana