FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

15.02.2008 13:43

Descans fins dilluns

Cristina Collado


El Barça Senseit no tornarà a entrenar-se fins dilluns. Després d’exercitar-se al llarg de tota la setmana, els blaugranes tenen tres dies de festa, aprofitant que no hi ha Lliga per la disputa de la Copa d’Espanya.


El primer equip de futbol sala gaudirà de tres dies de descans. Després d’entrenar-se amb normalitat al llarg d’aquesta setmana, incidint, principalment, en l’aspecte físic, l’equip descansa fins dilluns. El cos tècnic ha volgut donar tres dies de festa als seus jugadors aprofitant que no hi ha competició de Lliga, ja que ara s’està jugant la Copa d’Espanya. A partir de dilluns, el Barça Senseit reprendrà l’activitat com qualsevol setmana normal.

Torneig a Zamora

Aprofitant aquesta aturada a la Lliga de Divisió d’Honor, l’equip blaugrana participarà en un torneig a Zamora, el dimarts 26 de febrer a partir de les 20.45 h. Es tracta d’un torneig 3x1 que consisteix en parts de 20 minuts que juguen tres equips, enfrontant-se tots entre ells. El sorteig per conèixer l’ordre dels partits no es farà fins al mateix dia, però el que ja se sap són els rivals. El Barça Senseit s’enfrontarà amb el FS Zamora, equip que juga a la Divisió de Plata, i amb la selecció de Geòrgia, que s’està preparant per a la fase de classificació per al Mundial.

Bones perspectives per als lesionats

Aquestes setmanes sense competició serviran, principalment, per recuperar efectius. I, de moment, van pel bon camí. Fran Serrano és bastant probable que es pugui reincorporar al grup a principis de la setmana vinent. Chico i Igor també podrien començar a treballar amb el grup, però ben bé a finals de la pròxima setmana. L’únic que encara no pot treballar amb els seus companys és Juan Carlos López, que continua el seu procés de recuperació de l’esquinç al lligament lateral intern del genoll dret.
Descans fins dilluns
Cristian i Javi, amb la selecció espanyola
El porter Cristian Domínguez i l’ala Javi Rodríguez no tornaran dilluns amb l’equip. Tots dos jugadors estan convocats amb la selecció espanyola per disputar la fase de classificació per al Mundial de Portugal. El dilluns dia 18 els jugadors marxen a Madrid convocats. El dia 22 de febrer hi ha previst un partit amistós davant l’Uruguai, per començar a escalfar motors de cara a aquesta fase de classificació, que es jugarà del 29 de febrer al 2 de març.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana