FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.02.2008 19:00

A la recerca d’un punt d’inflexió positiu

www.fcbarcelona.cat


L’equip de futbol sala del Barça passa per una nova aturada. Si la del mes de novembre no els va anar massa bé, ara s’espera que aquesta sigui un punt d’inflexió positiu que els faci tornar als llocs capdavanters de la classificació.


El preparador físic de l’equip, Juanma Ruiz, ha explicat que aquesta aturada es tractarà “com si fos una minitemporada”. Es farà un treball molt més físic. Buscarem llocs una mica més alternatius per no fer-ho tot aquí, a la pista, i sortir de la rutina. Anirem a la Carretera de les Aigües. Aprofitarem camps de la Ciutat Esportiva. La idea és això, trobar llocs que no siguin dins el Palau”, ha afegit.

A continuació us oferim el més destacat de la conversa mantinguda amb el preparador físic del FC Barcelona Senseit.

“Farem una minitemporada dins la temporada”

DaniFdezPesas.JPG“En total són tres setmanes sense competició. La primera setmana es juga la Copa, i després hi ha la selecció. Hem plantejat la primera setmana per recuperar els jugadors que estaven una mica lesionats o tocats per acabar tenint-los tots a la segona setmana d’aturada. Davant aquestes dues últimes setmanes, el que buscarem serà una minitemporada dins el que és la temporada i acabar tenint-los a tots en plena forma de cara a l’últim tram de la Lliga.”

Fran i Juan Carlos

“Els casos de Fran i Juan Carlos són ben diferents. El primer té un esquinç al turmell i està seguint tractament amb el fisioterapeuta. Està a la fase final. Per tant, a poc a poc s’està entrenant amb la resta de companys, però fent gimnàs, encara que sense córrer ni res. En el cas de Juan Carlos, se li està fent un seguiment, a més de la recuperació que fa amb el fisio del bàsquet, Toni Caparrós. Encara està lluny de tornar amb el grup.”

Pedriño, Igor i Chico

“Pedriño està perfecte. L’únic que li falta ara és agafar el to. En l’últim partit ja va jugar uns quants minuts. Les seves sensacions van ser bones, però li falta això, recuperar la forma, poder estar de nou perfecte. Pel que fa a Igor, darrerament va tornar a recaure de la seva lesió i, per tant, haurà de tornar a començar. Finalment, Chico arrossega alguns problemes i quan xuta, sobretot, ho nota.”
A la recerca d’un punt d’inflexió positiu
Carmona valora l’aturada
“Per fer un valoració de les aturades s’ha de fer un cop es torni a la competició i es vegi si el treball que s’ha fet els dies anteriors és positiu o no. D’entrada, la valorem bé des del punt de vista que teníem molta gent lesionada i molts tocats. Per tant, això ens permet poder recuperar efectius.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana