FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

10.02.2008 11:17

Carmona: “Hem de reaccionar”

Cristina Collado


Fins al primer cap de setmana de març no torna la competició de Lliga. El Barça Senseit, doncs, té gairebé un mes per corregir les errades i capgirar la seva situació. Marc Carmona és clar: “Hem de reaccionar”


La derrota a la pista del Carnicer Torrejón (4-1) ha estat un cop molt dur per a un equip que volia encetar aquesta aturada en la competició entre els vuit primers classificats. La situació de l’equip, que no va poder assolir l’objectiu de classificar-se per a la Copa d’Espanya, convida a la reflexió. És per això que aquestes gairebé quatre setmanes sense competició serviran per analitzar els errors i els canvis que s’han de fer per capgirar la situació. El tècnic Marc Carmona es mostra així de contundent: “Hem de reaccionar”.

Recuperar efectius

Alhora que per millorar la cara de l’equip, aquesta aturada anirà molt bé per recuperar els jugadors lesionats de la plantilla. I és que hi ha força jugadors tocats. Juan Carlos López encara es recupera de l’esquinç al lligament lateral intern del genoll dret. Fran Serrano també s’està recuperant de l’esquinç de segon grau al turmell dret. Cap dels dos jugadors va viatjar a Madrid.

Però n'hi ha d’altres que sí que van anar a Madrid però, tot i això, no estan al cent per cent. És el cas de Chico, que sí que va poder jugar uns minuts contra el Canicer Torrejón però que arrossega molèsties musculars. El cas més negatiu és el del pivot Igor, que es va lesionar en el partit contra el Tuco Muebles i contra el Canicer s’ha tornat a ressentir d’aquesta lesió muscular. Així doncs, Carmona destaca: “L’aturada ens anirà bé per recuperar bé tots aquests jugadors.”
Foto: arxiu
Foto: arxiu
La mateixa intensitat
El fet que no hagi competició de Lliga no farà disminuir la càrrega de treball. L’equip continuarà exercitant-se a la màxima intensitat per mantenir el to físic i arribar amb garanties al pròxim partit, que enfrontarà el Barça Senseit i el Lobelle Santiago al Palau Blaugrana.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana