FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

08.02.2008 16:25

"Serà un partit difícil”

www.fcbarcelona.cat


Santiago Gea, segon entrenador del FC Barcelona Senseit, assegura que el partit de dissabte serà difícil: “El Carnicer Torrejón és un rival directe que estarà lluitant fins al final per classificar-se per al play-off".


El Carnicer està empatat de punts amb els blaugranes i és un equip que aconsegueix molts punts a casa. Per aquest motiu els homes de Marc Carmona han d’intentar “estar molt concentrats i construir el joc amb criteri”, tal com diu Gea.

Fort en el joc desordenat

Pel segon entrenador blaugrana, “el Carnicer és un equip que juga molt bé a la contra i és un dels equips que millor rendiment treu al joc desordenat”. “No tenen una defensa gaire forta, però sí que és ordenada i amb canvis, la qual cosa ens obliga a atacar d’una manera determinada”, afegeix.

Gea també destaca la importància de finalitzar totes les situacions: “El Carnicer és un equip molt ràpid que se suma a l’atac fins i tot amb tres jugadors. A nivell defensiu haurem de fer uns replegaments molt ordenats.”

Homes de referència

Els blaugranes hauran de tenir especial atenció al triangle golejador del Fiat Carnicer. Juanra, Jaison i Párraga han sumat 42 dels 75 gols del seu equip a la Lliga Nacional de Futbol Sala, fet que demostra el perill ofensiu dels homes entrenats per Pepe Carnicer.

Claus del Barça

“Les claus, com sempre, són el treball, centrar-se i saber en tot moment contra quin equip juguem. A partir d’aquí, hem de confiar en nosaltres mateixos”, afirma Santi Gea.

“Serà un partit difícil”
Altes i baixes a la infermeria
Pedrinho torna a entrar a la convocatòria després de rebre l’alta mèdica. D’altra banda, Igor viatjarà amb l’equip però encara no està recuperat del tot de la seva lesió a l’adductor de la cama esquerra. En la mateixa situació es troba Chico, que és dubte per molèsties musculars. Juan Carlos López serà baixa segura per al partit de dissabte a causa d’un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret que va patir davant el Caja Segovia. El seu company Fran Serrano es troba en la mateixa situació, però aquesta vegada per un esquinç al turmell.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana