FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

07.02.2008 17:37

Preparant el partit del Carnicer

Gustau Galvache


Els homes de Marc Carmona s’han tornat a entrenar avui en doble sessió després d’un dia de descans. Carmona ja pot disposar de Pedrinho i Igor en els entrenaments, i n'espera la possible participació en el partit de dissabte.


Per primera vegada després de les seves lesions respectives, Pedrinho i Igor han tornat a entrenar-se amb els seus companys per preparar l’important partit de dissabte, que els enfrontarà al Carnicer Torrejón.

Pas a pas

Amb molta prudència prepara Marc Carmona el partit de dissabte, en primer lloc, per la dificultat del rival, que està empatat a punts amb els blaugranes a la classificació, i, en segon lloc, per les possibles incorporacions d'Igor i Pedrinho a la convocatòria.

Segons el Dr. Dani Medina, metge del FC Barcelona Senseit, “Pedrinho és alta, ja que les molèsties que havia tingut han remès totalment i es pot incorporar al grup i resta a disposició de l’entrenador”.

El Dr. Medina ha afirmat: “Amb Igor cal anar pas a pas, està realitzant un treball parcial amb el grup. Ve d’una lesió muscular i cal veure si estarà bé per a dissabte”.

Prudència i il·lusió

Tant Igor com Pedrinho s’han entrenat amb la resta del companys, i tots dos comparteixen les ganes de tornar a la competició, amb il·lusió, Pedrinho, i amb prudència, Igor.

Pedrinho està molt il·lusionat de poder tornar a entrenar-se amb l’equip. "Encara estic una mica necessitat d’entrenament després de la lesió, però si l’entrenador ho creu convenient hi puc ser dissabte per ajudar l’equip”, ha afirmat el jugador. 

Els sentiments d’Igor són positius però, alhora, vol mantenir la prudència: “Em sento millor i no tinc molèsties en entrenar-me. He fet un treball dur amb el fisioterapeuta, però he d’anar amb prudència”. El pivot brasiler seguirà el pla marcat, i la seva participació en el partit davant el Fiat Carnicerde dependrà de la seva evolució.
Preparant el partit del Carnicer
Amb ganes de victòria
Així es troben els jugadors del FC Barcelona Senseit. Després de l’empat de dimarts amb el Benicarló, els homes de Carmona aspiren a treure punts del pavelló de Torrejón. Els blaugranes ja van vèncer els madrilenys al Palau per 9 gols a 3 en la sisena jornada de Lliga.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana