FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.02.2008 17:56

Millores a la infermeria

Gustau Galvache


A poc a poc Marc Carmona, entrenador del FC Barcelona Senseit, va recuperant els seus efectius. ‘Pedrinho’ ha rebut l’alta mèdica i Igor s’incorporarà demà als entrenaments de l’equip.


Després de cinc setmanes de baixa, Pedrinho ha rebut l’alta mèdica. El jugador d’origen brasiler, que havia patit un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret, ha rebut l’alta mèdica i està a disposició de Carmona per a l’enfrontament de dissabte davant el Fiat Carnicer de Torrejón.

Igor torna a entrenar-se

qm3d6417.jpgUn altra alegria per als afeccionats al futbol sala blaugrana serà la incorporació als entrenaments del brasiler Igor, que va patir una lesió muscular a l’adductor mitjà de la cama esquerra en el partit que els blaugranes van guanyar a Muebles Tuco per 8 gols a 2. El pivot blaugrana s’entrenarà demà amb la resta del grup, però la seva participació en el partit de dissabte dependrà de la seva evolució en els propers dies.

Millora de Serrano i Joan Carles López

Dos seran els blaugranes que hauran d’esperar el seu retorn després de l’aturada de la competició que tindrà lloc a partir de la setmana que ve per la Copa i els compromisos de seleccions. Joan Carles López, que s’està recuperant de l’esquinç del lligament lateral intern del genoll dret que va patir davant el Caja Segovia, i Fran Serrano, que aquest diumenge a l’entrenament va patir un esquinç de segon grau del turmell dret. Tots dos evolucionen favorablement de les seves respectives lesions, però hauran d’esperar al retorn de la competició al mes de març.
Millores a la infermeria
Dani Fernández amb molèsties
Després del partit d’ahir amb el Benicarló Onda Urbana, el jugador del FC Barcelona Dani Fernández va sentir unes molèsties al peu dret, però es preveu que demà s’entreni amb normalitat amb la resta de l’equip.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana