FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

05.02.2008 10:38

El Benicarló manté el bloc

Cristina Collado


El Benicarló Onda Urbana va aconseguir l'ascens a la Divisió d'Honor a la temporada 2003-04, categoria en la qual s'ha consolidat. En l'última campanya, va ser semifinalista de la Lliga.


Des que va aconseguir l'ascens, fa tres temporades, el Benicarló Onda Urbana s'ha consolidat a la màxima categoria. I en part, gràcies al bloc que va idear per afermar l'equip en la Divisió. Un bloc que, encapçalat per l'entrenador Miki, s'ha mantingut fins ara: “El Benicarló és el mateix equip que fa dos anys. Té la mateixa idea de joc, amb jugadors molt disciplinats i que segueixen al peu de la lletra les consignes del seu entrenador. En defensa són molt forts i no arrisquen”, comenta Santiago Gea en l'anàlisi del rival.

Un equip fet per a Honor

“És molt difícil ascendir a la Divisió d'Honor i em sembla que en el primer any ja es van fer un forat per jugar en el play-off de Copa o de Lliga. Aleshores van canviar d'entrenador i de jugadors, i això es nota. Crec que la directiva, en aquest cas, sap quin és el seu pressupost, els seus objectius i ho porten molt bé.”

Els jugadors de referència

“Les seves referències serien, d'una banda, Valença, que és un jugador molt fort i amb un llançament molt potent. I d’altra, Parrel, que tot i ser petit és molt hàbil i juga molt bé per darrere de la defensa.”

Un equip constant

“Si veiem la trajectòria del Benicarló ens adonem que al principi no estava a les primeres posicions, però sempre ha estat lluitant fins a l'últim moment. Crec que és un equip bastant constant al llarg de la temporada. Pot perdre un partit de tant en tant, però no és un conjunt que pateixi daltabaixos profunds.”
El Benicarló, durant un partit contra ElPozo Múrcia
El Benicarló, durant un partit contra ElPozo Múrcia
El joc del Barça
“Estem molt contents amb el suport del públic. Nosaltres intentarem començar forts i intentar marcar les diferències des del principi. Si som capaços de canviar el seu sistema de joc, en què els agrada mantenir el resultat el màxim temps possible, i obrir nosaltres el marcador, ens afavorirà.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana