FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

02.02.2008 15:57

Gea: “Continuem en la línia ascendent”

Cristina Collado


Després del joc i del resultat dels dos últims partits, sembla clar que el Barça Senseit ha deixat enrere la mala ratxa i, com destaca Santiago Gea: “Continuem en la línia ascendent”.


Contra el Tuco Muebles, 8-2, i a la pista del DKV Seguros Saragossa, 3-3. Amb aquests dos últims resultats s’evidencia que el Barça Senseit ha deixat enrere la mala ratxa que havia encadenat: “Continuem en la línia ascendent”, afirma el segon entrenador de l’equip, Santiago Gea.

En aquest sentit, Gea recorda la importància de puntuar fora de casa: “A Saragossa hem sumat un punt i, en aquesta Lliga és molt difícil sumar fora de casa”. Però, tot i que el punt aconseguit és molt important, no poden amagar una mica de ràbia perquè van tenir la victòria molt a prop: “Tenim una sensació una mica amarga, perquè l’hem tingut molt a prop”.

Sumar a casa

El Barça Senseit rep la pròxima jornada el Benicarló Onda Urbana. Serà dimarts a les 21.00 h. Assegurar els punts a casa és molt important per aconseguir entrar als 'play-off': “El partit contra el Benicarló serà molt complicat. Nosaltres hem de treballar bé per sumar els tres punts. És vital guanyar a casa per a la classificació per als 'play-off'”, afirma Gea.
Gea: “Continuem en la línia ascendent”
Dos entrenaments
L’equip descansarà aquest dissabte, però diumenge al matí tornarà als entrenaments per preparar el partit de dimarts. Els jugadors s’exercitaran diumenge i dilluns.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana