01.02.2008 23:22

Un punt més (3-3)

El Barça Senseit ha empatat a la pista del DKV Seguros Saragossa i suma un punt important fora de casa que els manté entre els vuit primers classificats de la Divisió d’Honor.

Després de la victòria a la pista del Tuco Muebles, el Barça Senseit ha tornat a puntuar en aquesta jornada. Els blaugranes han empatat a tres punts a la pista del DKV Seguros Saragossa, i se situen a la setena posició de la Lliga en espera que s’acabin de disputar els partits corresponents a la dinovena jornada de la Lliga.

Penal sobre Fernandao

El partit ha començat amb igualtat de forces. Els aragonesos, tot i ser cuers, han plantat cara al Barça Senseit. De fet, els de Ricardo Menezes -que no ha pogut dirigir el partit des de la banqueta perquè està complint una sanció de sis partits- s’han avançat en el marcador. Ha estat mitjançant un gol de Víctor Tejel. Era el minut 11.

Tres minuts després, els blaugranes han aconseguit l’empat. El porter Silva ha comès falta sobre Fernandao dins l’àrea, i el capità Javi Rodríguez ha picat la pena màxima. Un minut després, el mateix pivot brasiler ha fet el segon, i ha avançat el Barça per primera vegada en el marcador. Amb el resultat d’1-2 s’ha arribat al descans.

Gol en superioritat numèrica

La segona part ha començat amb el gol de Cobeta, que ha tornat a posar el marcador en taules. Els locals han tingut la possibilitat d’endur-se'n la victòria i han pressionat més els de Carmona. Però Eka ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat, i el Barça Senseit ha jugat molt bé la superioritat numèrica. En una d’aquestes accions ha arribat el gol de Fernandao, que ha xutat pràcticament a porteria buida.

Els blaugranes han tingut aleshores bones ocasions per ampliar les diferències, però Silva ha estat molt encertat i ha evitat les ocasions de perill. En el tram final del partit, el Saragossa ha optat per treure porter-jugador i, en una acció d’atac de cinc contra quatre, Manoel Messias ha empatat quan faltaven dos minuts per al final. I amb el 3-3 s’ha arribat al final.
DKV SEGUROS SARAGOSSA, 3
FC BARCELONA SENSEIT, 3

DKV Seguros Saragossa: Silva, Marcelinho, Cobeta, Kel i Eka –cinc inicial-, Marcos Latorre, Víctor Tejel, Messias i Alexandre

FC Barcelona Senseit: Cristian, PC, Justo Cáceres, Javi Rodríguez i Fernandao –cinc inicial-, Chico, Fran, Dani Fernández i Rafa Muñoz

Gols: 1-0, Víctor Tejel (11’); 1-1, Javi Rodríguez (13’); 1-2, Fernandao (14’); 2-2, Cobeta (22’); 2-3, Fernandao (25’); 3-3, Messias (38’)

Àrbitres: Arce Ruiz i De Juana González