27.01.2008 14:11

Festival al Palau (8-2)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha golejat el Tuco Muebles (8-2) i ha aconseguit, així, la primera victòria de l’any. Els blaugranes es col·loquen vuitens a la Lliga. Chico ha debutat amb tres gols.

Després de vuit jornades sense guanyar, el Barça Senseit s’ha retrobat aquest diumenge amb la victòria. Els blaugranes han golejat el Tuco Muebles i han sumat tres punts que els col·loquen vuitens a la Divisió d’Honor, amb 25 punts. Una de les grans notícies del partit ha estat el retorn de Chico, que s’ha estrenat aquesta temporada amb un hat-trick. Des de la Llotja ha gaudit del festival blaugrana el jugador de futbol Santi Ezquerro, que s’ha apropat al Palau després de treballar al Camp Nou.

El partit ha començat bé per als blaugranes, amb el primer gol als dos minuts de partit. Ha estat obra de Justo Cáceres, que ha rebut una assistència de Fernandao. El Tuco Muebles ha respost amb un xut de De Bail, que ha sortit fora a prop del pal esquerre de la porteria defensada per Paco Sedano. Abans de complir-se els cinc minuts de partit, ha entat Chico.

Entra Chico

L’entrada de Chico a la pista ha estat meteòrica. El tanca brasiler ha trepitjat el parquet amb moltes ganes de donar tot el que no ha pogut donar al llarg de quatre mesos. I de seguida s’ha vist recompensat. En la primera acció de què ha disposat, ha fet el primer gol. Ha estat en una jugada al contraatac, combinada amb Igor, que ha deixat per al seu compatriota perquè fes el segon. Sense temps per digerir aquesta alegria, els dos brasilers han disposat d’una oportunitat pràcticament idèntica, encara que en aquesta ocasió ha estat Chico qui ha fet la passada per a Igor perquè aquest sumés el tercer. El Barça Senseit guanyava 3 a 0 als cinc minuts de partit.

Retallen distàncies

_MG_3346.jpgSi Chico ha estat el revulsiu del seu equip, Fran Amorós ha suposat el mateix per al Tuco Muebles. L’ala murcià ha estat el jugador que ha portat més perill a la porteria blaugrana. Primer, estavellant una pilota al travesser, i després, amb els dos primers gols per al seu equip. Primer, als onze minuts, amb un xut des del segon pal, i després, als catorze, amb un xut impossible des de la línia de fons.

Dos gols en 20 segons

_MG_3335.jpgPerò, abans del descans, el Barça Senseit ha estat capaç de recuperar l’avantatge. Ha estat en dues jugades consecutives. Primer, en una gran jugada d’equip que ha finalitzat Chico fent el segon en el seu compte particular. I, quan faltaven dos segons per a la mitja part, Javi Rodríguez ha dirigit una bona jugada individual que ha deixat per a Fernandao, el qual ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb el pit.

Igor es lesiona

La segona part ha començat amb la mala notícia de la lesió d’Igor. El pivot brasiler s'ha fet una estrebada muscular a l’adductor de la cama esquerra. El pivot romandrà en observació mèdica les pròximes 48 hores. Amb la lesió d’Igor i la baixa d’última hora de Pedrinho per a aquest partit, el Barça Senseit només tenia per a aquesta segona part dos pivots naturals, Fernandao i Rafa Muñoz.

Més gols

_MG_3339.jpgTot i això, els gols han continuat arribant. L’àrbitre ha expulsat Serpa per una acció amb PC, i el Tuco Muebles ha hagut de patir dos minuts en inferioritat numèrica. I els blaugranes ho han aprofitat per fer el sisè, novament de Justo Cáceres. Ja en igualtat numèrica, el festival de gols ha continuat al Palau Blaugrana. Chico ha sumat el hat-trick amb un xut des de banda dreta. Un minut després, Javi Rodríguez ha enviat al fons de la xarxa una pilota que Dani Fernández havia estavellat al pal.

FC BARCELONA SENSEIT, 8
TUCO MUEBLES, 2

FC Barcelona Senseit: Paco Sedano, Justo Cáceres, Fran, Javi Rodríguez i Fernandao –cinc inicial-, Igor, PC, Chico, Rafa Muñoz i Dani Fernández

Tuco Muebles: Sergio Gama, Javi Matía, Jordi Gay, De Bail i Serpa –cinc inicial-, Esquerdinha, Fran Amorós i Aranda

Gols: 1-0, Justo Cáceres (2’); 2-0, Chico (5’); 3-0, Igor (5’); 3-1, Fran Amorós (10’); 3-2, Fran Amorós (14’); 4-2, Chico (20’); 5-2, Fernandao (20’); 6-2, Justo Cáceres (32’); 7-2, Chico (35’); 8-2, Javi Rodríguez (36’)

Àrbitres: Garcia Serrano i Sánchez Molina