12.01.2008 20:13

Es pot esperar el miracle (3-6)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha perdut contra l’Armiñana València (3-6) en l’últim partit de la primera volta. Els blaugranes només poden esperar que el diumenge perdi el Lobelle per entrar a la Copa.

El Barça Senseit haurà d’esperar el resultat del Lobelle – MRA Navarra per saber si estarà a la Copa d’Espanya o no. Els blaugranes han perdut al Palau contra l’Armiñana València i només els val que els gallecs perdin per viatjar a Conca.

Inici tranquil

El partit ha començat amb domini dels blaugranes, almenys pel que fa a les ocasions. Justo, Igor, Javi i Fran han provat el xut. El més clar, aquest últim del ‘9’ blaugrana que ha desviat a córner el porter Otero. Fins als set minuts, l’Armiñana no ha xutat entre els tres pals de la porteria defensada per Cristian, però quan s’ha estrenat ho ha fet amb perill. Dos xuts de Kiko i un d’Àlex han posat a prova el porter barcelonista.

Els primers gols

Als deu minuts ha arribat el primer gol del partit, obra de Rafa Muñoz. El pivot català ha avançat el seu equip. I més avantatge hauria pogut aconseguir en les accions següents, de Fernandao, però Otero ho ha evitat. Abans que el Barça Senseit pogués ampliar distàncies, Silami ha empatat el matx en una jugada de córner.

Empat al descans

Amb l’empat a un al marcador els blaugranes ha perdut el control del partit, mentre que els valencians han causat veritable perill sobre la porteria barcelonista. Cristian ha parat amb el pit dos xuts consecutius dels de Tino Pérez. Però, novament, el Barça Senseit s’ha avançat. Aquesta vegada ha estat Fernandao qui ha anotat en una jugada de córner. Però sense temps per assaborir un nou avantatge, els visitants han posat el marcador en taules. Ha estat Jordi Sánchez, amb un xut de falta. Amb l’empat a dos s’ha arribat al descans.

El segon temps ha començat bé per als blaugranes, que han sumat el tercer, novament en una jugada de córner. Javi Rodríguez l’ha picat enrere per a PC, que després de driblar un rival ha enviat la pilota al fons de la porteria. Però de nou l’Armiñana ha empatat de seguida. Javi ha intentat treure una pilota penjada dins l'àrea, però amb la mala fortuna que ha acabat al fons de la porteria blaugrana.

La sentència

I a la mitja hora de partit, els valencians s’han posat per primera vegada al davant, gràcies al gol de Jordi Lledó. Als dos minuts, Kiko ha ampliat diferències, mentre que al Barça Senseit ja no li sortia res bé. Quan faltaven cinc minuts per al final, Javi Rodríguez ha sortit de porter-jugador. I amb el 5 contra 4, l’Armiñana ha fet el sisè, i últim, obra del porter Otero des de la seva porteria.
LA FITXA
FC BARCELONA SENSEIT, 3
ARMIÑANA VALÈNCIA, 6

FC Barcelona Senseit:
Cristian, Justo Cáceres, Fran, Javi Rodríguez e Igor –cinc inicial-, PC, Fernandao, Rafa Muñoz i Pedrinho

Armiñana València: Otero, Crispi, Fali, J. Sánchez i Passarinho –cinc inicial-, Álex, Jordi Ll., Silami, Kiko i Noro

Gols: 1-0, Rafa (10’); 1-1, Silami (14’); 2-1, Fernandao (19’); 2-2, Jordi Sánchez (19’); 3-2, PC (24’); 3-3, Javi (p.p. 25’); 3-4, Jordi Lledó (30’); 3-5, Kiko (32’); 3-6, Otero (37’)

Àrbitres: Felipe Madorrán i Gereta Ramirez