08.01.2008 22:25

Caldrà esperar fins dissabte (5-4)

El Barça Senseit ha perdut contra el Xota (5-4) en un partit molt intens entre dos ferms candidats a jugar la Copa d’Espanya. Els navarresos ja estan classificats matemàticament; el Barça, per contra, haurà d’esperar fins dissabte per saber-ho.

Ha estat a tocar, però al final s’ha escapat. La victòria a l’Universitari de Navarra valia més que tres punts en el partit que s’ha viscut entre el Xota i el Barça Senseit. Els dos equips sabien que s'hi jugaven la classificació matemàtica per a la Copa d’Espanya. I per això ha estat un partit tan intens i vibrant. Al final, el pols se l’ha endut el conjunt navarrès, que s’ha imposat per 5 gols a 4 al Barça Senseit.

Els d’Imanol Arregui, doncs, ja tenen la classificació matemàtica per a la Copa, juntament amb ElPozo i l’Interviú. El Barça Senseit continua cinquè i haurà d’esperar fins a l’última jornada de la primera volta per saber si es manté entre els vuit primers i pot jugar aquesta competició.

Mal inici

El partit no ha començat gens bé per als de Marc Carmona, que, després d’uns primers compassos del partit sense gaires ocasions de gol, han vist com els navarresos es posaven el partit de cara. Primer ha estat Rubén, als set minuts de partit. Només seixanta segons després, Dé s’ha escapat del marcatge de Fernandao, ha batut Cristian i ha sumat el segon. Amb aquest panorama, Carmona ha demanat temps mort, sobretot tenint en compte que a aquelles alçades els blaugranes ja acumulaven tres faltes.

Empat abans del descans

xota-barcelona3.jpgAquest minut de xerrada tècnica ha obtingut els seus fruits. El Barça Senseit ha començat a pressionar molt bé el Xota, que ha reculat i s'ha tancat al seu territori. I al minut 13, el primer gol dels blaugranes, obra de Fernandao, que s’estrena amb aquesta diana després de la lesió. Però el mateix pivot brasiler ha estat el protagonista de l’acció següent, en què ha comès una falta que ha suposat la cinquena per al Barça Senseit. PC, però, ha tornat l’alegria a la banqueta amb el gol de l’empat.

Una alegria, però, que no ha durat ni un minut, ja que Lukaian ha tornat a avançar l'MRA Navarra. Però el Barça Senseit s’ha mostrat molt serè tot i anar al darrere en el marcador. Quan fltaven quatre minuts per al descans, Dani Fernández, el màxim golejador de l’equip, ha tornat a posar el marcador en taules. I així s’ha arribat al descans, tot i que els locals han tingut l’oportunitat de trencar l’empat amb un xut de doble penal. L’ha picat Joel, però l’ha evitat Cristian sense problemes.

El Barça s’avança

A la represa, les coses han començat millor per al Barça Senseit. Javi Rodríguez ha sumat el quart per als blaugranes i ha posat el seu equip per primera vegada al davant en el marcador. I així ha continuat durant gairebé tota la segona part. L'MRA s’ha mostrat molt incisiu, sobretot per mitjà del seu jugador més determinant a l’atac en aquests instants, Lukaian. Els locals han patit uns minuts de desconcert, ja que Alexandre ha hagut de deixar el terreny de joc després d’un desmai. Moments després, el porter Javi Gascón ha vist la segona groga i el Xota ha jugat durant dos minuts amb un jugador menys, encara que el Barça no ho ha pogut aprofitar per ampliar distàncies. En la mateixa situació s'ha trobat el Navarra moments després, quan ha estat Fernandao qui ha vist la segona grogra. Els blaugranes han defensat molt bé en inferioritat numèrica.

El porter-jugador dicta sentència

Quan faltaven tres minuts per al final, i ja amb els dos equips en igualtat de forces, el tècnic local ha fet sortir Ortiz com a porter-jugador. I els ha resultat. Lukaian, primer, i Joel, segons després, han capgirat el marcador. Tot seguit ha estat el capità barcelonista qui ha assumit aquest rol, però el temps s’ha esgotat sense que les oportunitats dels blaugranes obtinguessin recompensa. Al final, victòria per 5 a 4 per als locals.
MRA NAVARRA, 5
FC BARCELONA SENSEIT, 4

MRA Navarra: Gascón, Alexandre, Javi Eseverri, Robert i Lukaian –cinc inicial-, Ortiz, Dé, Rubén, Joel, Charly

FC Barcelona Senseit: Cristian. PC, Javi Rodríguez, Fran i Igor –cinc inicial-, Fernandao, J. C. López, Justo Cáceres, Dani Fernández;

Gols: 1-0, Rubén (7’); 2-0, Dé (8’); 2-1, Fernandao (13’); 2-2, PC (14’); 3-2, Lukaian (14’); 3-3, Dani Fernández (17’); 3-4, Javi Rodríguez (21’); 4-4, Lukaian (37’); 5-4, Joel (38’);

Àrbitres: Gallo Suarez i Velasco Martínez