FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.06.2007 12:30

PC: “Després de la selecció, jugar al Barça és el més gran”

Cristina Collado


Luiz Claudio Costa, conegut com PC, ha fitxat pel Barça Senseit per a les pròximes tres temporades. El tanca brasiler assegura que “després de la selecció, jugar al Barça és el més gran”.


“Arribo aquí com si fos un nen. Per a un brasiler, és un somni jugar al Barça.” Amb aquestes paraules resumeix PC el seu estat d’ànim ara que ja sap que la pròxima temporada vestirà la samarreta blaugrana. Luiz Claudio Costa, més conegut com PC, ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a les pròximes tres temporades.

Ocupa la posició de tanca, és nascut a Rio de Janeiro, té 32 anys i porta sis jugant a la lliga espanyola de futbol sala. Va arribar a aquesta lliga de mans del Martorell, equip on ha jugat cinc anys. Després d’una temporada, la passada, a l’Azkar Lugo, PC compleix el seu somni entrant a formar part del FC Barcelona: “Després de la selecció brasilera, jugar al Barça és el més gran. És un regal. A qualsevol jugador a qui li ofereixen l’oportunitat de venir a jugar aquí no es pot negar.”

Fer gran el Barça

La seva ambició és fer del conjunt blaugrana una referència dins del futbol sala: “Espero portar el Barça el més lluny que pugui a la lliga.” Aquesta temporada, PC reconeix que l’equip ha patit més del previst, i coincideix amb els seus futurs companys en una de les causes, les lesions: “No pensava que patirien tant, però cal recordar que han tingut moltes lesions i això els ha fet mal.”

Aquesta primera temporada a la Divisió d’Honor ha servit, segons el tanca brasiler, perquè el conjunt blaugrana prengui consciència del què és la màxima categoria: “Ara l’equip estarà més tranquil. Ja té experiència a Honor i segur que la pròxima temporada ens anirà molt millor.”

PC: “Després de la selecció, jugar al Barça és el més gran”
La seva trajectòria
- 1995-97 Ruso Preto
- 1997-00 Internacional de Porto Alegre
- 2000-01 Ulbra
- 2000-01 Flamengo
- 2001-06 Martorell
- 2006-07 Azkar Lugo

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana