FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

19.06.2007 13:16

Per fi, vacances

L’equip de futbol sala comença les seves vacances, que s’allargaran fins al 6 d’agost. Ha estat una temporada dura, que ha conclòs amb l’objectiu de la permanència.


El Barça Senseit ja està de vacances. Els jugadors de Marc Carmona han passat aquest matí per les instal•lacions del club per conèixer el seu ‘planning’ de pretemporada, que s’iniciarà a partir del 6 d’agost.

La primera temporada de l’equip a Divisió d’Honor ha estat força dura, però l’equip ha pogut complir l’objectiu, que era la permanència. Ara, la idea del cos tècnic del futbol sala és reforçar el conjunt per intentar, la pròxima temporada, ser entre els vuit primers classificats de la Lliga. De moment, ja s’ha fet oficial la baixa de cinc jugadors per a la pròxima temporada. Es tracta de Claudinho, Manolín, Paco Gómez, Fran Romero i Júlio Gracia; aquest últim, però, no es desvincula totalment del club sinó que marxa cedit.

La pretemporada

El primer equip de futbol sala començarà la pretemporada el dilluns 6 d’agost, quan els jugadors seran sotmesos a una revisió mèdica que avaluï el seu estat després de les vacances. Durant un parell de setmanes d’entrenaments a Barcelona, l’equip realitzarà a partir del dia 20 una estada de pretemporada en un indret encara per confirmar. Fins a l’inici de la Lliga de futbol sala, els de Marc Carmona completaran la seva formació incrementant el nivell de treball amb la disputa de diversos partits, que tampoc estan encara definits.
Fran Romero i Paco Gómez són dos dels jugadors que no continuaran la pròxima temporada
Fran Romero i Paco Gómez són dos dels jugadors que no continuaran la pròxima temporada
L’inici de la Lliga, per confirmar
De moment, aquesta planificació de la pretemporada està feta en funció que la competició de Lliga comenci el cap de setmana del 15 i 16 de setembre, però la Lliga Nacional de Futbol Sala encara no ha confirmat les dates definitives. Encara està en joc l’actual campionat, amb la disputa entre el Pozo i el Boomerang pel títol de Lliga.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana