18.06.2007 20:32

L’aleví, campió d’Espanya

L’equip aleví de futbol sala s’ha proclamat campió d’Espanya després de guanyar en la final el Jaén per 8 gols a 3. Els infantils no van poder superar en la final l’UD Boadilla-Las Rozas.

El futbol sala base continua acumulant èxits. Després de tancar la temporada amb quatre equips com a campions de les seves respectives lligues –cadet, aleví, infantil i juvenil- ara cal sumar més campionats. L’equip aleví s’ha proclamat campió d’Espanya després de superar en la final el Jaén per 8 gols a 3, en una competició celebrada a la localitat madrilenya de Las Rozas. Prèviament, en la semifinal, s’havien desfet del Melilla FS per 6 a 1.

Els alevins poden aconseguir el pròxim cap de setmana el seu tercer títol de la temporada, ja que disputen la final de la Copa Catalunya contra el Lloret, al pavelló de Matadapera.

L’infantil, subcampió

L’equip infantil no va tenir la mateixa sort. Després d’imposar-se amb contundència en la semifinal al Puertollano (10-3), van perdre la final. En aquest partit, disputat al pavelló municipal de Boadilla, van perdre contra el conjunt local per 10 gols a 5.

També els infantils disputaran ara la Copa Catalunya. Serà dijous quan s’enfrontaran en la semifinal Les Corts UBAE. Qui aconsegueixi el passaport per a la final s’haurà d’enfrontar a l’Escola Pia Sabadell, dissabte, també a Matadepera.
El juvenil aconsegueix el doblet
Pel que fa al conjunt juvenil, ha celebrat el doblet. Després d’aconseguir el títol de Lliga, els juvenils s’han proclamat campions de Copa Catalunya després de guanyar per 11 a 4 al Martorell, en la final disputada a Mataró.