FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

16.06.2007 12:14

Rafa Muñoz, dos gols amb la selecció

www.fcbarcelona.cat


El pivot blaugrana ha conclòs la seva concentració amb la selecció espanyola amb dos gols en els dos partits amistosos que Espanya ha disputat contra els Estats Units.


La selecció espanyola ha celebrat dos partits amistosos, contra els Estats Units, per continuar preparant l’Europeu que es disputarà a Portugal al novembre. El jugador del Barça Senseit, Rafa Muñoz, ha estat concentrat tota aquesta setmana a Andalusia amb la selecció espanyola i per això no va poder participar en les semifinals de la Copa Catalunya.

Golejada als Estats Units

En els dos partits amistosos que han jugat contra els Estats Units, la selecció d’Espanya s’ha imposat amb autoritat. En el primer, disputat dimecres a la localitat cordovesa de Lucena, els de Javier Lozano es van imposar per 0 gols a 6. Rafa Muñoz va contribuir a la golejada amb el quart gol en l’últim minut abans del descans.

En el segon partit, disputat divendres, la golejada va ser encara més àmplia. Aquesta vegada es va jugar a Andújar, amb un resultat final de 8 gols a 1. Novament, Rafa Muñoz va posar el seu granet de sorra amb el sisè gol del seu equip.
Rafa Muñoz, dos gols amb la selecció

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana