14.06.2007 23:52

Golejada cap a la final (1-11)

Cristina Collado

El Barça Senseit ja està en la final de la Copa Catalana després d’haver superat el Blanes amb una golejada en les semifinals (1-11). Dissabte a Santa Coloma, s’enfrontaran al Martorell.

El conjunt blaugrana ha demostrat que és equip de Divisió d’Honor. En la semifinal viscuda aquest dijous al pavelló municipal de Blanes així ha quedat palès. El Barça Senseit ha estat molt superior el seu rival, al què ha clavat 11 gols. Dissabte, a les 19:30 h els jugadors de Marc Carmona s’enfrontaran en la final de la Copa Catalana al Martorell.

Debut i gol

El partit ha tingut un clar dominador des del primer segon. Aquest ha estat el Barça Senseit, tot i això, en la primera part el Blanes ha frustrat alguns dels atacs barcelonistes amb una defensa ben posicionada. Amb tot, Chico ha obert el marcador ja als dos minuts de partit. El mateix tanca brasiler, que s’ha perdut gran part de la temporada per lesió, ha fet el segon després d’una bona jugada d’equip.

Futbol_sala_1.jpgI en el minut 11, Carmona ha fet debutar Sergio Sierra, un jugador del juvenil, que ha tingut un immillorable debut. En la primera pilota que ha tocat aquest ala de només 16 anys, ha fet gol. Ha estat amb un xut al segon pal a la sortida d’un còrner. Abans del descans, Valtinho ha posat el zero a quatre en el marcador.

Bany a la represa

A la represa les coses no han millorat per al Blanes. I això que els locals ho han intentat en moltes ocasions a l’atac, sobretot mitjançant Fran, que ha estat el jugador més incisiu. Però el Barça Senseit no els ha deixat opció. En el minut 23, Juan Carlos López ha fet el cinquè amb un potent xut de primeres. Valtinho, també s’ha lluït tres minuts després en una bona jugada individual. Novament Sergio ha aconseguit un altre gol en el seu partit de debut amb el primer equip. En només dos minuts, han repetit Valtinho i Juan Carlos López, sumant el vuitè i novè. El mateix ala català, ha fet el ‘hat-trick’ en el minut 33. Era el desè gol.

Gol d’honor

Al Blanes, un gol li ha valgut per tenir la seva particular celebració. Després de moltes accions frustrades a l’atac, Joan ha aconseguit el gol de l’honor en una jugada al contraatac. El pavelló de Blanes ha embogit. A sis segons per al final, però, encara s’han hagut d’empassar un altre gol, ja l’últim. Ha estat obra de Chico, que deixava el definitiu u a onze en el lluminós. Dissabte, contra el Martorell, no serà tan fàcil.

BLANES, 1
FC BARCELONA SENSEIT, 11

Blanes: David, Antonio, Jaime, Ildefons i Francesc –cinc inicial-, Daniel, Isaac, Joan i Joaquin

FC Barcelona Senseit: Romero, Chico, Dani Fernández, Valtinho i Pedrinho –cinc inicial-, Marcelinho, Juan Carlos López, Natán, Sergio i Arjona

Gols: 0-1, Chico (2’); 0-2, Chico (9’); 0-3, Sergio (11’); 0-4, Valtinho (19’); 0-5, Juan Carlos López (23’); 0-6, Valtinho (26’); 0-7, Sergio (29’); 0-8, Valtinho (30’); 0-9, Juan Carlos López (31’); 0-10, Juan Carlos López (33’); 1-10, Joan (37’); 1-11, Chico (40’)